Rotary Rally 2018 foto 1 Petra Brand voorzitter Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel en Rien Schimmel ambassadeur Kika.

Rally voor Prinses Máxima Centrum groot succes!

ZWIJNDRECHT – Zaterdag 15 september jl. organiseerde Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel voor de 16e keer de Rotary Rally voor het goede doel. De sportieve puzzelrit bracht maar liefst €10.000 op voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Dankzij de vele gulle giften van de sponsoren en inschrijfgelden van de 75 deelnemende teams, kon de Rotaryclub een schitterende cheque overhandigen aan Kika ambassadeur Rien Schimmel. Hij nam namens het Prinses Máxima Centrum de cheque in ontvangst uit handen van Rotaryclub voorzitter Petra Brand. Naast de €10.000 voor het Prinses Máxima Centrum is een klein gedeelte van de Rally opbrengst bestemd voor andere lokale en internationale goede doelen.

Rotary Rally 2018 foto 1 Petra Brand voorzitter Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel en Rien Schimmel ambassadeur Kika.
Petra Brand (voorzitter Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel) en Rien Schimmel (ambassadeur Kika).

Dit jaar werd de Rotary Rally verreden in de mooie Albrandswaard. Halverwege de Rally route verzorgde meester-kok Ad Janssen bij het Kasteel van Rhoon een culinaire 2-gangen lunch voor de deelnemende teams. Zoals voorgaande jaren kon aan de Rally deelgenomen worden met een ‘gewone’ auto in de Tourklasse of met een ‘classic car’ in de Vintageklasse. De winnaars van de Tourklasse waren dit jaar Wim Stok en Kees Lieve, de winnaars van de Vintageklasse Marc van de Weerd en Mark Lommers.

Zij waren tevens overall winnaars van de Rally en ontvingen de Leo-van-Namen Wisseltrofee. Nieuw dit jaar was het Concours d’Élégance voor de classic cars. De jury bestaande uit Ad Janssen (meester-kok en directeur/eigenaar GasteRhoon Groep) en Leen de Koning (directeur AMES Zwijndrecht) verkozen de prachtige Simca 8 uit 1949 van de heer en mevrouw Krommenhoek tot winnaar. Zij wonnen de eerste Prix d’Élégance.

Rotary Rally 2018 foto 2 Ad Janssen meester kok en directeur eigenaar van GasteRhoon
Ad Janssen (meester-kok en directeur/eigenaar van GasteRhoon
Groep) en Leen de Koning (directeur van AMES Zwijndrecht).

Voor meer informatie over de Rotary Rally, zie www.rotaryrally.nl. Voor meer informatie over het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, zie www.prinsesmaximacentrum.nl.

Beoordeling Rally voor Prinses Máxima Centrum groot succes!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.