Quetzal Delft. In de race voor de titel De beste delicatessenwinkel van Nederlan

Quetzal Delft. In de race voor de titel De beste delicatessenwinkel van Nederland

Quetzal Delft, de Chocoladebar, aan de Voorstraat in Delft van eigenaar Valentijn Eisinga (Uit Zwijndrecht) een piepjong bedrijf maar nu al in de race voor de titel ‘De beste delicatessenwinkel van Nederland‘.

Quetzal Delft van eigenaar Valentijn Eisinga is dé eerste chocoladebar in Delft aan de Voorstraat 4. Hier worden de chocolademelken op ambachtelijke wijze bereid met echte vloeibare Belgische chocolade

Quetzal Delft. In de race voor de titel De beste delicatessenwinkel van Nederlan
Quetzal Delft. In de race voor de titel De beste delicatessenwinkel van Nederlan

In het assortiment van Quetzal Delft zitten onder meer 100 soorten chocolademelk, milkshakes, brownies, wafels, ijs, koffie, thee en flensjes, zolang het maar met chocolade van doen heeft.

De zaak, die 18 november vorig jaar de deuren opende aan de Voorstraat in Delft , doet mee aan het RTL-programma ‘De Beste van Nederland‘, waarin ondernemend Nederland de strijd met elkaar aangaat. Verschillende beroepsgroepen passeren de revue, waaronder dus delicatessenzaken.

Door midden van Vlogs, die de ondernemers zelf moesten opnemen, maken de kijkers thuis kennis met de deelnemers. Vervolgens kunnen de kijkers stemmen op hun favoriete kandidaat via www.rtl.nl/debestevannederland.

Valentijn Eisinga (Uit Zwijndrecht) , eigenaar van de zaak, vond het nog niet makkelijk om zelf video’s op te nemen. Desondanks leverde zijn pogingen eerlijke en betrouwbare beelden op, zegt hij. “Wij staan achter onze producten”, aldus Eisinga. “Wij zijn misschien niet zo ‘hieperdepiep’ in onze vlogs als de jongere generatie, maar we hebben al die poespas ook niet nodig. We weten dat we goede spullen verkopen en met goede kwaliteit bereik je het meest.”

De uitzending waarin Quetzal een rol speelt is op 21 april te zien, maar er kan al vanaf 14 april gestemd worden. De winnaars van de verschillende branches worden op maandag 4 juni om 19.00 uur bekend gemaakt in een live- uitzending op de Facebookpagina van De Beste van Nederland.Beoordeling Quetzal Delft. In de race voor de titel De beste delicatessenwinkel van Nederland.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.