Bibelot

Popronde presenteert Pre-Party in het Energiehuis

Dordrecht, Popronde gaat dit najaar toch op tour. Het landelijk reizende festival organiseert op zondag 11 oktober in samenwerking met Dordts poppodium Bibelot een pre-party in het Energiehuis. Wegens de maatregelen rondom het Coronavirus is de reguliere Popronde editie verplaatst naar begin 2021. Tijdens de pre-party treden diverse artiesten uit de Popronde selectie op.

Verschillende routes
Bezoekers kunnen een gratis ticket reserveren voor één van de drie routes die door het Energiehuis lopen. De artiesten zijn verspreid over verschillende zalen in het gebouw. Iedere route neemt ongeveer drie en een half uur in beslag, zodat bezoekers alle artiesten kunnen zien. Onder andere Popronde genomineerden Andy & The Antichrist, Ella East, Atoomclub en Thyrza treden op.

“Op het moment waar we normaal gesproken massaal van kroeg naar kroeg trekken, doen we dat deze keer van zaal naar zaal binnen het Energiehuis. Vooruitlopend op de Popronde in februari presenteren we zes uiteenlopende nationale talenten.”, aldus Bibelot programmeur Bart Kuntz.

Popronde verplaatst
Popronde is het grootste, reizende festival van Nederland en vindt jaarlijks van half september tot en met eind november plaats in circa 40 Nederlandse steden. In elke stad treden tussen de 25 en 75 bands en artiesten op in poppodia, cafés, bars, galeries, kerken en andere locaties.

Ook de binnenstad van Dordrecht is al jaren een vaste popronde locatie. Omdat Popronde dit jaar niet plaats kan vinden in het centrum, presenteert de organisatie in samenwerking met het poppodium van de stad een bijzondere editie op één locatie: het Energiehuis.

Ticketinformatie
Tickets zijn gratis en kunnen uitsluitend online besteld worden via www.bibelot.net. Er kan gekozen worden uit drie routes. Route 1 start om 14:00 uur, route 2 start om 14:35 uur en route 3 start om 15:45 uur. Per route is een beperkte capaciteit beschikbaar.

Poppodium Bibelot – Dordrecht

Beoordeling Popronde presenteert Pre-Party in het Energiehuis.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.