Pop-up optreden Stationsplein Zwijndrecht: Davina Michelle

ZWIJNDRECHT – Davina Michelle of gewoon Michelle Hoogendoorn. De wereld stond op zijn kop toen internationale grootheid P!nk haar cover de hemel in prees. Afgelopen woensdag 11 april verraste zij Zwijndrechtenaren die thuis kwamen met haar covers tijdens een pop-up optreden op Stationsplein Zwijndrecht ter promotie van de evenementenkalender Beleef Zwijndrecht.

Pop-up optreden Stationsplein Zwijndrecht: Davina Michelle
Pop-up optreden Stationsplein Zwijndrecht: Davina Michelle

Davina Michelle
Michelle brengt met hulp van een productieteam elke maandag een cover uit op YouTube, compleet met videoclip. Haar covers en videoclips neemt zij op in de studio aan de Ringdijk in Zwijndrecht. Haar cover van wereldartiest P!nk, What about us, ging viral nadat Pink haar cover met lovende woorden bekeek voor Glamour USA. De aandacht die ze plotseling krijgt, noemt ze ‘bizar’. “Een paar uur nadat de video van Pink online was gezet, stond ik bij De Wereld Draait Door. Helemaal te gek, maar ook heel erg nieuw voor mij. Ik was heel zenuwachtig. Dat was ook wel te zien.”

Beleef Zwijndrecht
BeleefZwijndrecht.nl is een digitale evenementenkalender met daarnaast het aanbod van culturele organisaties én het aanbod van sportverenigingen. Evenementen, maar ook activiteiten op het gebied van sport en cultuur kunnen worden aangemeld op de website. Binnen 5 werkdagen ontvangt de organisatie bericht dat het event is geplaatst. Naast de website bestaat er ook een Facebookpagina en Instagram account waar alle evenementen in Zwijndrecht worden doorgeplaatst. Neem vooral een kijkje!

Door de ogen van..
Om de evenementenkalender bekend te maken voor iedereen in Zwijndrecht en in de regio is er een campagne gestart: “Beleef Zwijndrecht door de ogen van…”. De campagne was een actie voor iedereen in de stad. Belevenissen konden via #beleefzwijndrecht op Instagram of direct via de website www.beleefzwijndrecht.nl/doordeogenvan worden gedeeld. Door mee te doen maak je kans op een nieuwe belevenis in Zwijndrecht t.w.v. € 100.-. De winnaar wordt volgende week bekend gemaakt. In de campagne wordt er daarnaast verder kennis gemaakt met verschillende Zwijndrechtenaren. Zo zet Elvedina zich in voor jongerenactiviteiten in de wijk Noord en Yvette organiseert van alles met de Heerjansdames. Ook vlogger Yu-Han voor jongerenplatform GoodtoKnow Zwijndrecht doet zijn verhaal “Ik mocht op het podium tijdens het Wattan festival vloggen. Dat beeld is heel gaaf, honderden mensen gaan helemaal los!”.

De belevenis van Davina Michelle staat nu ook online. Om de campagne feestelijk af te sluiten heeft Davina Michelle meer dan 100 Zwijndrechtenaren die thuis kwamen verrast met een pop-up optreden op het Stationsplein.Beoordeling Pop-up optreden Stationsplein Zwijndrecht: Davina Michelle.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.