(Sport) verenging

Plaats een Gratis advertorial op Zwijndrecht.info

Lokale ondernemers uit Zwijndrecht Nu tot 28 februari 2021 de eerste advertorial op Zwijndrecht.info Gratis. Dus: Stel ook uw winkel, restaurant, (Sport) verenging of onderneming éénmalig gratis voor aan onze bezoekers. Middels een gratis informatieve advertorial op www.Zwijndrecht.info en op één van onze facebook Pagina’s in ons netwerk. (alleen geldig voor winkels, restaurants en of ondernemingen binnen Zwijndrecht, Heerjansdam of Hendrik-Ido-Ambacht. Geen overzicht pagina’s)

In het kort is een advertorial een advertentie met een informatieve inhoud. Oftewel een advertentie met een redactionele inhoud waarin ruimte is voor meer uitleg. Hierdoor wordt het voor adverteerders makkelijker om bijvoorbeeld uw winkel, restaurant of onderneming onder de aandacht te brengen bij de bezoekers van onze website en Facebook pagina’s.. Uit onderzoek blijkt dat een advertorial 80% meer effect heeft dan een reguliere advertentie.

Inhoud Redactioneel artikel of advertorial
– Het artikel heeft een duidelijk informatief karakter en bevat geen reclame slogans
– Het artikel bestaat uit minimaal 200 woorden
– Het artikel mag maximaal 2 uitgaande links bevatten
– Bevat 1 tot max 3 leuke en of representatieve foto’s

Een advertorial heeft nieuwswaarde. Nieuws heeft een aantrekkingskracht, daarom is het belangrijk dat de advertorial nieuwswaarde bevat.

Actie: Nu tot 28 februari 2021 de eerste advertorial op Zwijndrecht.info gratis.

De normale prijs van een advertorial binnen ons netwerk bedraagt €25,- exclusief btw incl. doorplaatsing op een van de deelnemende facebook pagina’s binnen ons netwerk in Zwijndrecht en omstreken Bij afname van meerdere passen wij een extra korting toe.

Uw winkel, restaurant, vereniging of onderneming ook éénmalig gratis vermeld: Maak een leuk verhaaltje waarin je uw winkel, restaurant of onderneming, op een leuke manier voorstelt aan onze bezoekers. Middels een leuk kort verhaaltje met een aantal leuke foto’s van uw winkel, restaurant, onderneming of team. (Max 3 foto’s en 2 links) en stuur dat naar Nieuws@zwijndrecht.info

Het artikel blijft een aantal dagen op de homepage zal blijven staan. Het artikel zal hierna langzaam van de homepage verdwijnen, maar nooit echt verwijderd worden. Hierdoor blijft uw website profiteren van de doorgestuurde bezoekers. Daarnaast zorgt de link vanaf bijv. Zwijndrecht.info naar uw website voor een blijvende positieve invloed op de positie van uw website in de zoekmachines.

Let wel het insturen is geen garantie tot plaatsing.

Beoordeling Plaats een Gratis advertorial op Zwijndrecht.info.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.