Pelikaan Bedrijvenvoetbal Toernooi 2017

Pelikaan Bedrijvenvoetbal Toernooi 2017

Op vrijdagavond 19 mei 2017 vindt al weer de 14e editie van het Pelikaan Bedrijvenvoetbal Toernooi plaats. Jaarlijks wordt er op een zeer sportieve manier gestreden om de felbegeerde Joop den Haring Trofee! Bij veel Zwijndrechtse bedrijven heeft deze bokaal al eens een jaartje op de schoorsteen mantel mogen logeren. Wie wordt de winnaar in 2017?

Let op: Vergeleken met voorgaande edities gaan we wat zaken veranderen. We een vergunning

Pelikaan Bedrijvenvoetbal Toernooi 2017
Pelikaan Bedrijvenvoetbal Toernooi 2017

aangevraagd en dit jaar is de eindtijd 1.00 uur (i.p.v. 0.00 uur). Zo blijft er meer tijd over om nog even gezellig na te borrelen! Ook hebben we eens kritisch gekeken naar het aan te bieden eten & drinken. Voor alle deelnemers is het eten inbegrepen. Bovendien is deelname voor BC-leden dit jaar GRATIS!

Voor wie?
Iedereen die zich bij Pelikaan betrokken voelt en zin heeft in een gezellig (7 tegen 7) voetbaltoernooi. Dus zéker niet alleen sponsoren of BC-leden, maar ook alle leden (+intro’s) zijn welkom! Uiteraard bent u óók van harte welkom als u zelf niet voetbalt. Eten, drinken, (hopelijk) een plaatsje in de zon en veelal hoogstaand voetbal (ahum), u bent van harte welkom!

Aanvang toernooi:
Circa 19.00 uur (afhankelijk van het aantal aangemelde teams)

Wedstrijdinfo:
We spelen op een half veld 7 tegen 7, inclusief keeper, maar zonder scheidsrechter;
We hebben het A-veld en het B-veld tot onze beschikking, schema afhankelijk van deelnemers, we verdelen de wedstrijden over diverse velden. Let op: u speelt dus op gewoon gras én op kunstgras;
Als u uw team aanmeld, vermeld dan op het inschrijfformulier ook graag de gemiddelde leeftijd en het niveau van het team. Op deze manier kunnen we rekening houden met de poule indeling en houden we het voor iedereen leuk;

Meer info en aanmelden : Vriendenvanpelikaan.nl Of kijk op de Businessclub ‘Vrienden van Pelikaan’

 

 

Beoordeling Pelikaan Bedrijvenvoetbal Toernooi 2017.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.