fullsizerender4611576947273865915

Opening jeugdseizoen Kunstmin Dordrecht

Op 6 oktober opent het jeugdseizoen van Kunstmin Dordrecht met een feestelijke eerste voorstelling. Het is deze week ook kinderboekenweek, dus dubbel feest! In de foyer kun je deelnemen aan de vernieuwde speurtocht en activiteiten. Om 12.45u starten extra activiteiten, zo kun je eendjes maken met Cadeauwinkel Gemivaria, dierenmaskertjes maken met Gerard de Bruyne en winkelen bij de boekenkraam van de Giraffe.

In de foyer is het een beestenboel, verzamel alle dierenstempels en ontvang een leuke verrassing.Opening jeugdseizoen Kunstmin Dordrecht Gerard de Bruyne is ondertussen een welkome en welbekende gast. Hij is de geestelijke vader van Sieb ons jeugdbeelmerk maar verzorgt nu ook al jaren door het hele land heen tekenfestivals voor de jeugd. Kim van Zeben (vanaf 4 jaar) Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 4 jaar. Dankzij de sociaal wat onhandige journaliste Pia Putman maakt het publiek in Pia’s radioprogramma Pia op pad kennis met Dobber.

fullsizerender4611576947273865915
Opening jeugdseizoen Kunstmin Dordrecht

Dobber is nog nooit op de radio geweest, want Dobber is geboren als een eend. Een eend met een verhaal, dat volgens Pia schreeuwt om een radio-reportage. Dobber weet namelijk niet of hij wel een eend is. Is hij niet een mens? Of iets er tussenin? Deze muzikale en vrolijke ode aan de buitenstaander gaat over nergens bij horen en anders zijn. Losjes gebaseerd op het sprookje ‘Het lelijke jonge eendje’. Om een antwoord te vinden op deze prangende vraag vertrouwt hij ons en Pia zijn levensverhaal toe.

Wat volgt is een spannende en muzikale roadtrip op zoek naar Het Grote Geluk, aan de hand van kleurrijke en hilarische scènes uit een eendenleven vol pech en ongeluk.

De voorstelling begint om 14.00 en kost 8.00 per kaartje. Kim van Zeben, spel, tekst en muziek; Marije Gubbels, tekst en regie; De Groentebroeders (Jan en Keez Groenteman), Timon Koomen, muziek; Marlies Schot, vormgeving; Marlyn Coetsier, Tamar Stalenhoef, poppen

Beoordeling Opening jeugdseizoen Kunstmin Dordrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.