Budget Food Zwijndrecht op Winkelplein Kort Ambacht

Opening Budget Food Zwijndrecht

Opening Budget Food Zwijndrecht Vrijdag 23 juni wordt de nieuwe winkel Budget Food Zwijndrecht op Winkelplein Kort Ambacht in Zwijndrecht officieel geopend en daar nodigen wij u voor uit. U bent vanaf 10.00 uur welkom in onze winkel.

Budget Food is een winkelketen met eigen vestigingen in heel Nederland, verkoopt bekende A-merken food- en non food en vaak leuke en verrassende restpartijen. Vaak tot wel 70% voordeliger dan reguliere supermarkten! Meer info op budget-food.nl Of kijk op de Facebook pagina Budget Food

Budget Food Zwijndrecht op Winkelplein Kort Ambacht
Vrijdag 23 juni wordt onze nieuwe winkel op de kort Ambachtlaan in Zwijndrecht officieel geopend en daar nodigen wij u voor uit. U bent vanaf 10.00 uur welkom in onze winkel.

Het assortiment bestaat vooral uit restpartijen

Budget Food biedt veelal restpartijen aan tegen scherpe prijzen die van het eigen bedrijf in partijhandel Winstpallet worden betrokken. Kortingen lopen naar zeggen van de dumpsupermarkt op tot 70 procent. Het assortiment wisselt geregeld, het gaat op met het aanbod aan restpartijen dat Van Vuure zelf van fabrikanten opkoopt. Dat houdt het aanbod volgens hem verrassend en daarom is die voor dumpsupers kenmerkende snelle wisseling geen nadeel.

Het merendeel van de vestigingen van Budget Food verkoopt daarnaast brood van lokale bakkers. Dat is brood zogenoemd ‘brood van gisteren’, brood van een dag oud dat de bakkers zelf niet meer verkopen.

Kijk voor meer info op http://www.budget-food.nl/

Even voorstellen de nieuwe Bedrijfsleider van de nieuw te openen winkel van Budget Food in Zwijndrecht op Winkelplein Kort Ambacht
De nieuwe Bedrijfsleider van de nieuw te openen winkel van Budget Food in Zwijndrecht op Winkelplein Kort Ambacht

Komende periode wordt de duizend vierkante meter tellende supermarkt gerenoveerd door Budget, waarbij we de verwachting uitspreken dat de opening eind juni zal plaatsvinden. Wij zijn er van overtuigd dat de komst van deze discount supermarkt een meer dan welkome aanvulling is op Winkelplein Kort Ambacht.. En we houden jullie op hoogte van het nieuws..

Budget Food Zwijndrecht
Budget Food Zwijndrecht

Update Budget Food Zwijndrecht 2 juni 2017

 

Vrijdag 23 juni wordt onze nieuwe winkel op de kort Ambachtlaan in Zwijndrecht officieel geopend en daar nodigen wij u voor uit. U bent vanaf 10.00 uur welkom in onze winkel.

 

Beoordeling Opening Budget Food Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.