Jan Bakelaar en Coby Brussaard

OPEN HUIS BIJ KAPSALON JAN BAKELAAR EN SCHOONHEIDSSALON AESTHETICAL

ZWIJNDRECHT – De laatste maanden werd keihard gewerkt om het bedrijfspand aan de Kort Ambachtlaan 9 compleet te verbouwen. Op zaterdag 2 september vieren Coby Brussaard en Jan Bakelaar samen met genodigden en belangstellenden de opening van hun nieuwe salon.

Ook al waren de ondernemers een tijdlang actief in Hendrik-Ido-Ambacht, de terugkeer naar Zwijndrecht voelt voor hen heel vertrouwd. “Voorheen waren Salon Jan Bakelaar en Aesthetical gevestigd aan de Bruïnelaan. We hebben nog steeds een bekende naam in Zwijndrecht, veel van onze klanten wonen er”, vertelt Coby Brussaard. De eigenaresse van schoonheidssalon Aesthetical deelt de werkruimte met collega Jan Bakelaar, een gedreven professional met veel ervaring in het kappersvak.

Jan Bakelaar en Coby Brussaard
Jan Bakelaar en Coby Brussaard

“Jan en ik werken al jaren nauw samen en onze diensten vullen elkaar goed aan. Bij ons vinden klanten, zowel dames als heren, alles op het gebied van hair & beauty onder één dak. Van knippen, kleuren en stylen tot een complete gezichtsbehandeling, visagie of ontspannende massage. Verder zijn wij gespecialiseerd in ontharen en permanente make-up en werken we samen met een arts die specialist is op het gebied van antirimpelbehandelingen.”

De nieuwe salon krijgt een frisse, moderne uitstraling. Voor het interieur zijn natuurlijke materialen als hout en steen gekozen, in combinatie met de stoere industriële elementen zorgt dit voor een relaxte sfeer. “Klanten kunnen hier voor de behandeling of tussendoor ontspannen aan de leestafel met een lekkere kop koffie.

Voor ons is het belangrijk om iedere klant persoonlijke aandacht en goed advies te kunnen geven. Een sfeervolle en professionele omgeving draagt daar zeker aan bij”, zegt Jan. “Het is trouwens ook gezellig om in een winkelcentrum te zitten, je loopt hier gemakkelijk naar binnen en er is volop gratis parkeerruimte voor de deur. We hebben er veel zin in om hier aan de slag te gaan, het voelt als een frisse start!”

Op zaterdag 2 september van 14.00 uur tot 17.00 uur bent u van harte welkom tijdens het open huis van Salon Jan Bakelaar en Aesthetical Inst. v. Hair & Beauty​ aan de Kort Ambachtlaan 9 in Zwijndrecht. Vanaf deze datum is er ook een nieuw telefoonnummer: 078-6451463.

 

 

Frans koot

Coby de vrouw van mijn oude trainer

Coby hoe is het met je.

4 maanden geleden

Beoordeling OPEN HUIS BIJ KAPSALON JAN BAKELAAR EN SCHOONHEIDSSALON AESTHETICAL.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.