Open Dag Paramedisch Centrum Zwijndrecht

Zaterdag 5 november openen de specialisten in het Paramedisch Centrum Zwijndrecht hun deuren. Tussen 13:00 en 16:00 uur kun je kennismaken met de acht aanbieders van professionele en kwalitatief hoogwaardige zorg in Zwijndrecht.

Paramedisch Centrum Zwijndrecht
Paramedisch Centrum Zwijndrecht

Specialismen
Het Paramedisch Centrum Zwijndrecht heeft veel specialismen onder een dak. Ze bieden fysiotherapie, podotherapie, huid- en oedeemtherapie en massagetherapie. Ook vind je een kinesiologiepraktijk, een diëtistenpraktijk, een praktijk voor kortdurende psychologische behandelingen en een praktijk voor lichaamsgebaseerde coaching.

Het Paramedisch Centrum Zwijndrecht is sinds 2015 gevestigd in het voormalige ING-gebouw aan de Burg. de Bruïnelaan 140. Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen waar de acht specialisten te vinden zijn.

Welkom
Tijdens de Open Dag op 5 november word je hartelijk ontvangen. Je krijgt uitgelegd wat de specialisten voor je kunnen betekenen en met welke vragen of klachten je bij ze terecht kunt. Aan de hand van de flyer die je in je brievenbus vindt of die je tijdens de Open Dag bij de ingang van het Centrum kunt ophalen, vind je je weg én maak je kans op één van de vijf goodiebags.

Meer informatie over het Paramedisch Centrum Zwijndrecht vind je op www.paramedischcentrumzwijndrecht.nl of stel je vraag via pmczwijndrecht@gmail.com

 

Beoordeling Open Dag Paramedisch Centrum Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.