theater cascade

OP REIS DOOR DE AVONTUURLIJKE WERELD VAN REPTIELEN

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Tijdens de interactieve voorstelling ‘Sterrin’s Reptielenreis’ leer je waarom reptielen onmisbaar zijn voor de natuur. Een spannend avontuur voor de hele familie! Durf jij? Zondag 11 oktober, 16.00 uur in Cascade.

theater cascade
Sterrin Smalbrugge

Met haar 26 jaar is Sterrin Smalbrugge een van de jongste reptielenexperts van Nederland. In de interactieve voorstelling ‘Sterrin’s Reptielenreis’ laat zij zien hoe bijzonder reptielen zijn. Sterrin neemt in deze voorstelling kinderen en volwassenen mee op een bijzondere reis over de hele wereld. Je ontmoet een aantal van Sterrin’s vrienden die lokaal geweldig werk doen voor de reptielen en de natuur; bijvoorbeeld de opvang van reuze schildpadden of het redden van de meest giftige slang ter wereld!

Sterrin Smalbrugge is cum laude afgestudeerd als ecoloog en herpetoloog. Ze is een vrouw met een missie en reist de hele wereld over voor haar onderzoeken naar slangen en krokodillen. Al toen ze nog een klein meisje was, snapte ze niet dat mensen een hond, kat of konijn lief vinden en tegelijk bang zijn voor een slang. Reptielen zijn namelijk superhelden, vindt Sterrin. Dus heeft ze zich voorgenomen iedereen te laten zien hoe bijzonder en waardevol slangen, krokodillen, schildpadden en hagedissen eigenlijk zijn. Ze neemt zelfs een reptiel mee naar het theater! Sterrin wil hun passie voor reptielen overbrengen en een nieuwe generatie van natuurbeschermers inspireren. Een belangrijke én spannende les voor jong en oud. Kom je ook, als je durft?

Zondag 11 oktober 16.00 uur. Kaarten kosten 15 euro. Leeftijdsindicatie 7+ Meer informatie en reserveren: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.

Beoordeling OP REIS DOOR DE AVONTUURLIJKE WERELD VAN REPTIELEN.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.