O&O Zwijndrecht

O&O START MET OPEN HUIS

De Zwijndrechtse Turnereniging O&O gaat het nieuwe seizoen van start met een “open huis” gedurende de gehele maand september. Met uitzondering van de selectie-uren zijn alle overige lessen vrij toegankelijk en kan er gratis en zonder verdere verplichtingen aan deze lessen worden deelgenomen.

Het is het O&O-bestuur wederom gelukt voor haar duizend leden een interessant lesrooster samen te stellen. “Voor ieder wat wils” was hierbij het uitgangspunt.

Veel aandacht is ook dit jaar weer geschonken aan het bewegen voor volwassenen.
Het motto “voor elk wat wils” is dan ook zeker van toepassing op het aanbod voor de dames
Zo’n tien verschillende (merendeel dansante) bewegingsvormen zijn in haar rooster opgenomen. Onder deskundige leiding met jarenlange ervaring kunnen de dames tot actie komen met bodygym, powersteps, jazzdance, classic jazz, conditietraining, 55+ aerobics, bodyfit, en recreatief toestel turnen.
De dames die meerdere keren in de week willen sporten kunnen ook dit seizoen weer gebruik maken van de zogenaamde “flexcard”. Met deze card kunnen zij tegen een gering bedrag gebruik maken van ieder ander willekeurig lesuur
Ook het “Samen actief sporten” voor de 55+ dames/heren blijkt steeds meer aan de behoefte te voldoen en is derhalve weer opgenomen in het program .

Ook de jeugd komt weer voldoende aan zijn trekken.
Naast het traditionele turnen voor jongens en meisjes is er ruimte gemaakt voor acrogym, freerunning, springen, ouder/kindgym, kleutergym, kinderdans, streetjazz en ritmische gym

Nadere informatie ten aanzien van het lesrooster en contributie kan verkregen worden bij Nel Kortman, tel.
078-6194230 of via info@o-en-o-zwijndrecht.nl of op de website www.o-en-o-zwijndrecht.nl.

Beoordeling O&O START MET OPEN HUIS.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.