Staat uw onderneming al vermeld op Zwijndrecht.info

Beste Ondernemers in Zwijndrecht: Steeds meer mede inwoners van Zwijndrecht gaan onze website Zwijndrecht.info gebruiken om te bekijken wat Zwijndrecht allemaal te bieden heeft. Vandaar dat wij ook continu bezig zijn om onze website steeds verder uit te breiden en actueel te houden. Ons motto is dan ook: Zwijndrecht Heeft u veel te bieden. Meer dan u verwacht!

Inmiddels sluiten ook steeds meer ondernemers zich aan bij ons netwerk in Zwijndrecht.

Staat uw onderneming al vermeld op Zwijndrecht.info
Staat uw onderneming al vermeld op Zwijndrecht.info

Immers: Online adverteren bied u als ondernemer ongekend veel mogelijkheden. Binnen een kort tijdsbestek kunt u uw bedrijf onder een breder publiek in de regio bekendmaken.

Online adverteren werkt veel krachtiger dan een reclamefolder en is actueler dan de lokale krant..  Inmiddels hebben al 12 lokale ondernemers een informatie pagina’s op Zwijndrecht.info.

Staat uw onderneming al vermeld !

Nee! Maak dan nu gebruik van ons Kennismakingsaanbod en probeer het 3 maanden uit..

Ons aanbod: Wij plaatsen uw onderneming 3 maanden lang in het zonnetje via netwerk

* Wij plaatsen 3 maanden lang een banner 250-250 ter promotie van uw onderneming op onze website Zwijndrecht.info en op de-drechsteden.info

* Wij plaatsen 3 x een Advertorial ter promotie van uw onderneming (Advertorial is in overleg met u om zo het hoogst mogelijke resultaat te behalen) op Zwijndrecht.info en incl. door plaatsing op onze zeer succes volle regio facebook pagina incl. max. 3 foto’s.

* Wij maken een vaste informatie pagina voor u aan op Zwijndrecht.info ter promotie van uw onderneming. Onder het menu naar keuze Ondernemingen, Winkels, Eten en of uitgaan (Speciaal voor de zoekmachines en ook zichtbaar in het menu via de mobiel. Zodat u kunt laten zien wat u aanbied) Incl. een vaste Link vermelding op Zwijndrecht.info

De looptijd van dit pakket voor 250 euro ex. btw is 90 dagen (Start na ontvangst van de betaling)

Uw onderneming 3 maanden lang in het zonnetje via ons lokale netwerk neem dan vandaag nog contact met ons op of stuur een e-mail naar Nieuws@goedetips.nl voor meer info

Door onze lokale focus op internet in combinatie met facebook behalen op ons lokale netwerk een zeer hoge leesdichtheid. In de regio Zwijndrecht en omstreken. Uit onze gegevens blijkt dat onze bezoekers vooral geïnteresseerd zijn in lokaal nieuws en aanbiedingen van lokale winkels en bedrijven.

Bezoekers statistieken: Sinds de start op 28 augustus 2016 t/m 21 Mei 2017 staat de teller inmiddels op 424.967 (Bezoekers aantallen zijn ook zichtbaar op de website rechterzijde onderaan Alleen desktop weergave.)

Waarvan het grootse gedeelte op de pagina terecht komt door verwijzingen vanaf Facebook (met name Zwijndrecht en omstreken) en zoekopdrachten vanuit Google samen goed voor 47 % van de bezoekers Waar komen onze bezoekers hoofdzakelijk vandaan: Zwijndrecht 54 % Hendrik Ido Ambacht 18 % Dordrecht 12 % Barendrecht 7 % rest 9 %

 

 

Beoordeling Staat uw onderneming al vermeld op Zwijndrecht.info.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.