Heleen Versprille

Ondernemer van de maand: Heleen Versprille

Wow, wat een eer om ondernemer van de maand mei te mogen zijn! Kennen wij elkaar nog niet?

Dan stel ik me graag even voor. Mijn naam is Heleen Versprille, ik werk als tekstschrijver en redacteur. In maart 2012 ben ik gestart met Tekstbureau Geregeld. Ik schrijf artikelen voor kranten en magazines, en daarnaast ben ik vooral bezig om bedrijven en ondernemers te helpen met hun zakelijke teksten.

Heleen Versprille
Ondernemer van de maand: Heleen Versprille Foto: Mary-Ann Struijk – Fotostudio POPpictures

Want eigenlijk kan je er als ondernemer niet meer omheen; schrijven hoort er gewoon bij! Brieven, offertes en persberichten, maar ook teksten voor websites, nieuwsbrieven, blogs en social media. Het schrijven van professionele en foutloze teksten gaat niet iedereen gemakkelijk af.

Logisch, want schrijven kost tijd en als ondernemer heb je het al druk genoeg met je eigen werk. Schakel mij gerust in voor schrijfklussen. Als buitenstaander kijk ik op een andere manier naar diensten en producten, eigenlijk door de ogen van de klant. Zo kan ik de voordelen die klanten echt aanspreken goed naar voren brengen in de tekst. Moet er een brief of mailing de deur uit maar loopt de tekst niet lekker?

Wil je iets meer pit in je blogartikel of dat stuk op de website? De nieuwe folder nog even laten checken op spel- en stijlfoutjes? Ik help je er graag bij! Voor kleine tekstklusjes tussendoor of persoonlijk schrijfadvies is het handig om een tekstschrijver achter de hand te hebben. Denk ook eens aan een strippenkaart; die gebruik je gewoon wanneer het jou uitkomt.

Mijn werkplek heb ik op het Stationsplein 4H in Zwijndrecht, maar mijn werkgebied is veel groter. Regio Rotterdam, de Drechtsteden, Hendrik-Ido-Ambacht, de BAR-regio… ik heb zelfs een paar buitenlandse klanten (met dank aan alle digitale hulpmiddelen)! Wil je een keer persoonlijk kennismaken? Neem gerust contact met me op. Mail naar info@tekstbureaugeregeld.nl of bel 063-23385610. Meer weten over mijn werk? Kijk op www.tekstbureaugeregeld.nl (voorbeelden van opdrachten vind je in de portfolio).

Ondernemer van de maand is opgezet in samenwerking met Mary-Ann Struijk van Fotostudio POPpictures Maandelijks plaatsen we een ondernemer uit Zwijndrecht en omstreken in the picture.

 

Beoordeling Ondernemer van de maand: Heleen Versprille.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.