Kort Ambacht

Oergezellig wijkfeest in Kort Ambacht!

Op zaterdag 13 juli van 10.00 – 17.00 uur is er ook dit jaar weer een gezellig groot wijkfeest bij winkelcentrum Kort Ambacht aan de Kort Ambachtlaan. Een wijkfeest voor jong en oud en voor en door bewoners. Iedereen is van harte welkom!

Kort Ambacht
wijkfeest bij winkelcentrum Kort Ambacht

Het is zeker de moeite waard om het feest en braderie te bezoeken omdat er van alles te beleven is.Er is een braderie, diverse leuke kraampjes, oude ambachten, een kleine rommelmarkt en diverse leuke gratis attracties voor de kinderen, zoals; een springkussen, schminken, suikerspinkraam en ijsjes.

Er is die dag ook een loterij waar kinderen en volwassen gratis aan mee mogen doen waarbij leuke prijzen kunnen worden gewonnen. Voor de kinderen is er een tekenwedstrijd met als thema “Iets doen voor je wijk”.

Wethouder Tycho Jansen maakt om 15.00 uur op feestelijke wijze de uitslag van de tekenwedstrijd bekend, met natuurlijk een leuke prijs voor de winnaar of winnares.

Dit feest wordt georganiseerd door de bewoners van WijkNetwerk Kort Ambacht. PAK AAN! Zwijndrecht ondersteunt dit leuke initiatief en is er ook zeker bij! Samen met de bewoners van het Wijknetwerk bemannen zij die dag een kraampje. Kom gerust langs en deel je ideeën en initiatieven voor je straat of buurt.Beoordeling Oergezellig wijkfeest in Kort Ambacht!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.