Buget Food Vershoek

Nu ook aardappelen, groente, Fruit en Aardbeien bij Budget Food in Zwijndrecht

Komende weken starten ze bij Budget Food in Zwijndrecht  met een beperkt actueel aanbod aardappelen, groente, Fruit en Aardbeien. Dagelijks vers geleverd rechtstreeks vanaf de veiling.  (Afhankelijk van het aanbod en de dag prijs op de veiling.) Ga gerust eens kijken .  In de nieuwe vershoek bij Budget Food op Winkelplein Kort Ambacht.

Budget Food Zwijndrecht op de Kort Ambachtlaan 123 3333EK in Zwijndrecht. Geopend van Maandag t/m Zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.  Uw dagelijkse boodschappen tot wel 70% goedkoper! Kijk voor meer informatie op www.budget-food.nl

In het assortiment van Budget Food Zwijndrecht vindt je producten van bekende A-merken maar dan voor een prijs die gemiddeld tussen de veertig en zeventig procent lager is dan bij een reguliere winkel / supermarkt.

Ook vindt u in de winkel van Budget Food Zwijndrecht  een groot verrassend assortiment Non Food (Huishoudelijke artikelen, speelgoed enz…) voor een prijs die tussen de veertig en zeventig procent lager is dan in een reguliere winkel. Budget Food Zwijndrecht heeft ook dagelijks heerlijk brood en lekkere broodjes. Gisteren gebakken door de beste bakker van de Drechtsteden. Bakkerij Korteweg (Niet op zondag en maandag)
Buget Food Vershoek
Nu ook aardappelen, groente, Fruit en Aardbeien Budget Food Zwijndrecht
Het assortiment food en non food wisselt dagelijks. Budget Food zoekt voordelige restpartijen – partijen met producten waar bijvoorbeeld een drukfout op zit, waarvan het etiket verouderd is of waarbij de producten soms iets korter houdbaar zijn. Met de kwaliteit is echter niets mis en de producten zijn veilig te consumeren.
.


Beoordeling Nu ook aardappelen, groente, Fruit en Aardbeien bij Budget Food in Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.