Nog plek op het Noordparkfestival

Nog plek op het Noordparkfestival

Ben je kunstenaar? Schilder je? Maak je beelden? Of iets anders moois? Iets ambachtelijks? En wil je dat graag laten zien.. en dat wil toch elke kunstenaar, prof of amateur….

Grijp dan je kans en meld je aan voor de Cultuurmarkt in het prachtige Noordpark. Want daar wordt zaterdag 30 juni a.s. voor de tiende keer het Noordparkfestival georganiseerd. Het eendaags festival voor alle inwoners van de gemeente Zwijndrecht, waarin muziek en cultuur centraal staan, dat misschien wel zo’n 5000 bezoekers trekt.

Nog plek op het Noordparkfestival
Nog plek op het Noordparkfestival

Naast het bruisende muziekfestival en een kinderdorp met leuke activiteiten en optredens is er elk jaar ook een levendige cultuurmarkt. Kunstenaars, ontwerpers, culturele organisaties en verenigingen presenteren zich op de cultuurmarkt met bijvoorbeeld een workshop, een demonstratie of informeren bezoekers vanuit een marktkraam.

In het Noordpark is ruimte genoeg om de cultuurmarkt uit te breiden. Daarom biedt het Noordparkfestival alle kunstenaars en creatievelingen graag de gelegenheid zich te presenteren aan de bezoekers van het festival. Dat kan door een kraam te huren bijvoorbeeld.
Om het effect van de markt zo groot mogelijk te maken is het belangrijk dat je in je kraam het publiek weet te boeien. Mensen vinden het leuk om iets te kunnen doen: een workshop, een spelletje, iets raden, een loterij, een kleine veiling, een rad van avontuur, enzovoorts.

Er zijn al meer dan 20 kramen gevuld, maar er kunnen er nog best een aantal bij.
Dus als je zin hebt….. Wil je eerst meer informatie: kijk dan op onze site www.noordparkfestival.nl , Facebook of stuur een e-mail naar noordparkfestival@gmail.comBeoordeling Nog plek op het Noordparkfestival.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.