Zwijndrecht

Nieuws Melden Zwijndrecht

Heb je nieuws te melden. Dat kan gaan over iets wat in jouw buurt gebeurt of gebeurt is. Of nieuws van jouw eigen Club of vereniging, Sportberichten of Schoolnieuws, Een Persbericht, Een opening of heropening van een winkel of bedrijf in Zwijndrecht, een vermissing, een evenement, een vacature of zomaar een leuk verhaal enz.

Je nieuws of verhaal wordt nog sterker als er een mooie foto bijzit. Gebruik je mobiele telefoon, je digitale camera en maak een opname die treffend is voor het nieuws of verhaal dat je graag bij onze bezoekers onder de aandacht wil brengen. (ingezonden foto’s moeten wel van jouw zelf zijn i.v.m. de copyright)

Dus stuur al je verhalen, foto’s of filmpjes naar de redactie van Zwijndrecht.info! Via nieuws@zwijndrecht.info Wij plaatsen het graag voor je. Kortom: Welk nieuws je ook hebt uit of in Zwijndrecht e.o. Meld het

Nieuws Melden Zwijndrecht
Welk nieuws je ook hebt uit Zwijndrecht en omstreken (Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht en De Drechtsteden) Voor en door Zwijndrechtenaren. Meld het! Via nieuws@zwijndrecht.info Wij plaatsen het graag voor je.

*Zwijndrecht.info behoudt zich het recht voor om activiteiten te weigeren zonder opgaaf van reden.
*Aanmeldingen die in ieder geval geweigerd worden, zijn:
*Onvolledige aanmeldingen, of aanmeldingen met een niet-bestaand emailadres.
*Elke aanmelding met een andere vorm of aanbieding van aanstootgevend of illegaal materiaal

Beoordeling Nieuws Melden Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.