Bibliotheek Walburg Zwijndrecht

Nieuwe editie Baby Drive-in in Bibliotheek Walburg

Zwijndrecht (Bibliotheek Walburg): Bij de Baby Drive-in zijn alle kinderen van 0 t/m 2 jaar welkom met hun (groot)ouders én de kinderwagen. We ontdekken de leukste nieuwe boekjes en stimuleren taalontwikkeling door middel van spel, muziek en tijdens de dagelijkste dingen. En dat allemaal knus op schoot.

Dreumes in beweging
Samen bewegen is niet alleen heel leuk. Het is ook nog eens heel erg goed en belangrijk voor de ontwikkeling van je kleintje. Op dinsdag 18 februari schuift Rian Zijderveld van gymnastiekvereniging O&O aan bij de Baby Drive-in in Bibliotheek Zwijndrecht Walburg. Van 09.30 tot 10.15 uur laat ze zien hoe je actief kunt zijn met je dreumes door het uitzetten van een mini-parcours. Uiteraard mogen (groot)ouders ook meebewegen.

Alles mag
Rondkruipen, eten & drinken, slapen, luiers verschonen, herrie maken en (indien nodig) kinderwagens parkeren is allemaal toegestaan tijdens de Baby Drive-in. Kom gezellig binnen rijden en ontmoet andere (groot)ouders onder het genot van een kopje koffie of thee. Uiteraard liggen de leukste boekjes klaar. De Baby Drive-in is elke derde dinsdag van de maand in Bibliotheek Zwijndrecht Walburg.

Praktische informatie
Wat: Baby Drive-in: Dreumes in beweging
Wanneer: Dinsdag 18 februari, 09.30 tot 10.15 uur
Waar: Bibliotheek Zwijndrecht Walburg
Voor wie: 0-2 jaar met (groot)ouders

Over de Bibliotheek AanZet
Boeken lenen? Ja, dat kan natuurlijk bij ons. Maar je kunt bij de Bibliotheek AanZet ook terecht om Nederlands te oefenen, om te leren hoe je een DigiD aanvraagt en verhalen te horen én te vertellen. Het is een eigentijdse plek waar je jezelf kunt ontwikkelen op welk gebied dan ook. Kom ook eens naar een maatschappelijk debat of schrijf je in voor een cursus. Of meld je aan als vrijwilliger en help anderen op weg met jouw kennis. Laat je inspireren op www.debibliotheekaanzet.nl en stap gewoon eens binnen.

 

Beoordeling Nieuwe editie Baby Drive-in in Bibliotheek Walburg.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.