Nieuw Twirl seizoen Twirlteam Accelerando goed van start

Nieuw Twirl seizoen Twirlteam Accelerando goed van start

Afgelopen zaterdag had Twirlteam Accelerando haar eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Zij reisde daarvoor af naar het Zuid-Hollands plaatsje Oude Tonge, waar zij met een groot aantal deelnemers deelnamen aan de wedstrijd. De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen is altijd extra spannend.

Nieuw Twirl seizoen Twirlteam Accelerando goed van start
Nieuw Twirl seizoen Twirlteam Accelerando goed van start

In de tijd na de Nederlandse Kampioenschappen tot de eerste wedstrijd wordt er door het Docententeam bestaande uit; Cobi de Ruiter, Desiree de Ruiter en Annemarie van Veldhoven altijd hard gewerkt om alle nieuwe routines te bedenken en ze uit te laten voeren door de twirlers.

Na aankomst in de sporthal, wordt er bij alle meiden het haar gecontroleerd of dit wel correct zit en worden zij geschminkt door de crew, zodat alles er perfect uitziet voor de optredens. De solisten van Twirlteam Accelerando komen dit jaar uit op vele nieuwe solo onderdelen. Om hieraan deel te nemen moet je eerst uitkomen in een introductieklasse waarna je ingedeeld wordt in een bepaalde klasse. De volgende wedstrijd moet je dan uitkomen in die klasse.

De optredens verliepen netjes, de peewee meiden, de jongste meiden lieten zich van hun hele goede kant zien. Hun optredens verliepen zeer netjes en er was duidelijk te zien dat zij al heel wat trainingsuurtjes er op hadden zitten. Door de dag heen werd wel duidelijk dat ook de andere leeftijdsklasse zich goed hadden voorbereid en zich heel goed staande wisten te houden tijdens de wedstrijd.

Uiteindelijk was daar de prijsuitreiking en maar liefst negentien onderdelen sleepte een eerste plaatsing voor de Nederlandse Kampioenschappen binnen. Een zeer goede prestatie zo vroeg in het seizoen. Naast deze mooie plaatsingen waren er ook nog eens vier promoties binnengesleept. Op het onderdeel I baton promoveerde Roxanne Seelbach en Sophie de Jong naar de klasse Peewee beginner. Later werden er ook promoties behaald op het onderdeel solo Dance, hier zijn Amber van Ooijen naar de klasse Senior Intermediate en Sophie de Jong naar de klasse Peewee beginner gepromoveerd.

Volgende week gaan zij op wedstrijden in Schiedam. Deze keer gaan er nog een aantal nieuwe deelnemers mee en gaan ook de groepen voor het eerst op wedstrijden dit seizoen. Ondertussen wordt er nog hard getraind aan de nieuwe routines voor de groepen.

Lid worden van twirlteam Accelerando? Kijk op onze site www.accelerandozwijndrecht.nl voor meer informatie of kom langs bij een van onze trainingen.Beoordeling Nieuw Twirl seizoen Twirlteam Accelerando goed van start.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.