Muzikanten opgelet: laatste week om in te schrijven voor Jouw Band, Mijn Band!

Het muzikantenhusselproject Jouw Band, Mijn Band gaat weer van start en breidt dit jaar uit, gekoppeld aan het festival De Uitdaging ter ere van het 400-jarige bestaan van de Dordtse Synode. Muzikanten kunnen met dit project nieuwe muzikanten leren kennen, een nieuwe band vormen en optredens winnen op o.a. Big Rivers, Wantijpop en festival De Uitdaging in Bibelot!

Wat is Jouw Band, Mijn Band?
In de RTL4 hitserie Jouw Vrouw, Mijn Vrouw zie je de gekste combinaties ontstaan, zoals een hippie met een gangster, en een tokkie met een kakker. De combinaties bij Jouw Band, Mijn Band zijn net zo bijzonder! Op dit evenement ga je vreemd met bandleden van andere bands! Aan het einde van de dag presenteer je het product van de oefensessie met je Jouw Band, Mijn Band-band!

Gratis repeteren
Op zaterdagmiddag 16 maart worden de deelnemers uitgenodigd in de Popcentrale. Dan worden de muzikanten bij elkaar ingedeeld en weet je bij wie je in de band zit. Daarna is er ruimte om alvast te beginnen aan de liveset in de oefenruimtes van de Popcentrale (kijk hier voor meer info over de oefenruimtes). Na deze middag mogen de deelnemende bands toewerkend naar de finale op 19 april ook nog gratis repeteren in de daluren (10:00 tot 16:00 uur). Mail hiervoor naar info@popcentrale.nl of bel 088-888 5350.

Jouw Band, Mijn Band


Maar er is meer…
Er zal een jury aanwezig zijn die de beste band uitkiest, deze formatie mag een set van 30 minuten spelen op het Popcentrale podium van Big Rivers Festival 2018 en speelt op het festival De Uitdaging in Bibelot, 24 mei!

Eerdere edities zijn gewonnen door de nieuwe formaties Godfader Freddo, met o.a. rapper Oussi-B, en Nicky en de Donnie$, de een geweldige combinatie van drumcomputerspecialist en gitarist van Lars de Wit (Dead Company), Diepfrieskip-bassist Aaron Kippers en funkgitarist Stephan van Helden (OMG coverband Dordrecht).
Zit jij in een band of ben je muzikant die opzoek is naar een leuk project? Meld je dan hier aan:

Inschrijving
Inschrijven kan nog vrijdagmiddag 15 maart, 13:00 uur.

Beoordeling Muzikanten opgelet: laatste week om in te schrijven voor Jouw Band, Mijn Band!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.