sophie

Mogelijke wildcard voor Sophie & Roxanne van Twirlteam Accelerando

Afgelopen donderdag ( 20-09 ) kwam er erg leuk en spannend nieuws voor 2 leden van Twirlteam Accelerando: namelijk voor Sophie en Roxanne. Afgelopen voorjaar hebben de dames mee gedaan aan het Kinderen voor kinderen Okido podium !

De twee winnaars van serie Okido Podium 1 en 2, zullen optreden bij de Grote Show van Kinderen voor Kinderen; Kinderen voor Kinderen Live in Concert 2018. Er is nog 1 plek op het podium over.. De kandidaten die deel hebben genomen aan de tv opnames van het Okido Podium maken een kans op het winnen van deze ‘Wild Card’.

sophie roxanne
Roxanne en Sophie met kvk presentator Ron Boszhard

Die kun je winnen door het behalen van de meeste online stemmen van het publiek. Een stukje van het televisieoptreden van Sophie en Roxanne zal online te zien zijn en het publiek kan zijn/haar favoriet kiezen. Nu zouden wij het natuurlijk geweldig vinden als dit onze Sophie en Roxanne zouden worden.

Wij zouden het erg leuk vinden als jullie onze meiden op weg willen helpen door je stem uit te brengen. Stemmen kan vanaf 26 september tot en met 5 oktober aanstaande op www.kinderenvoorkinderen.nl.

Beoordeling Mogelijke wildcard voor Sophie & Roxanne van Twirlteam Accelerando.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.