Budget Food Zwijndrecht Kerstmarkt

Mini Kerstmarkt bij Budget Food Zwijndrecht

Naast een uitgebreide non Food afdeling (Huishoudelijke artikelen, speelgoed enz…) hebben ze bij Budget Food Zwijndrecht nu ook een heuse Mini Kerstmarkt van plm. 10 meter in de winkel staan.

action

Met allerlei leuke aparte kerstartikelen. (kerstdecoratie, kerstballen en andere gerelateerde kerstartikelen). Voor een prijs die gemiddeld tussen de veertig en zeventig procent lager is dan in een reguliere winkel.

De mini Kerstmarkt wordt de komende weken dagelijks aangevuld met leuke nieuwe kerstartikelen. Dus ga vooral regelmatig snuffelen bij Budget Food Zwijndrecht want ook voor deze kerstartikelen geldt hun motto OP=OP. U vindt Budget Food Zwijndrecht op de Kort Ambachtlaan 123-133 in Zwijndrecht. (Winkelplein Kort Ambacht)

Openingstijden Budget Food Zwijndrecht
Maandag van 09.00 tot 18.00 uur
Dinsdag van 09.00 tot 18.00 uur
Woensdag van 09.00 tot 18.00 uur
Donderdag van 09.00 tot 20.00 uur
Vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur
Zondag: Iedere 1e zondag van de maand 13:00 tot 17:00 uur

Budget Food Zwijndrecht De goedkoopste winkel van Zwijndrecht en omstreken. Tot wel 70% voordeliger dan reguliere supermarkten! Kijk voor meer informatie op http://www.budget-food.nl/

Goedkoop boodschappen doen én geld besparen op je wekelijkse boodschappen zonder dat je goedkope etenswaren, C-merken en kilo-knallers hoeft te kopen

Budget Food Zwijndrecht De goedkoopste winkel van Zwijndrecht en omstreken. Tot wel 70% voordeliger dan een reguliere winkel / supermarkt! Dat is pas echt goedkoop boodschappen doen en geld besparen..

Waarom meer betalen als het voordeliger kan. Budget Food Zwijndrecht op de Kort Ambachtlaan 123-133 3333EK in Zwijndrecht.

 

 

 

Beoordeling Mini Kerstmarkt bij Budget Food Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.