image1

Mineralenbeurs Geode Zwijndrecht 16 november 2019

Geode 16 november 10: 00 tot 17.00 uur Develstein, Develsingel 5 de negenennegentigste internationale mineralenbeurs. Het bezoek dik de moeite waard , niet alleen vanwege de gezelligheid maar ook vanwege de standhouders en dat allemaal in Zwijndrecht

Een van onze zeer gewaardeerde standhouders is MTN-Giethoorn. Eigenlijk zullen een heleboel mensen niet anders weten dat Elly en Tony altijd op onze beurs staan. Ze dragen op veel manieren bij aan Geode en lieten ook dit weer via Facebook weten dat ze aanwezig zullen zijn.

MTN heeft eigenlijk alles waar startende mineralenverwerkers terecht kunnen voor hun materialen. Van slijppoeder en trommelmachines maar ook de ruwe mineralen die er bij horen. Niet alleen dat maar ook het juweliersdeel met in zilver gezette mineralen staat er op de beurs altijd als een plaatje mooi verzorgd bij.

Red je het niet om naar de beurs te komen, we kunnen het haast niet voorstellen, dan kan je ook bij MTN in Giethoorn terecht. Dat is meteen een leuk dagje uit. Vooralsnog gaan jullie allen graag ontmoeten op 16 november . Elly gaf al aan dat zij Geode Zwijndrecht altijd heel gezellig vinden. Dat horen wij gelukkig ook van onze bezoekers. Dus kom slijpen, determineren,op Ook naar de mooiste mineralen en fossielen of gewoon dus voor de gezelligheid.

Wie MTN-Giethoorn niet kent hieronder een korte beschrijving

image1
MTN-Giethoorn

MTN-Giethoorn, is een levendig bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in de wereld van edelstenen, sinds 1998 gevestigd aan de Kanaaldijk te Giethoorn. Via de site, kunt u bekijken wat MTN-Giethoorn u te bieden heeft. Uiteraard kunt u ook bestellingen plaatsen via deze site. Het is voor ons onmogelijk om het complete assortiment op de website te laten zien, dus zoekt u iets wat u niet kunt vinden op onze website, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via e-mail of telefonisch 0521-361544.

Wij helpen u graag. MTN-Giethoorn is ook te bezoeken. In de ‘Edelsteenhoeve’ aan de Kanaaldijk vindt u een fraaie winkel met een zeer uitgebreid assortiment. U wordt altijd gastvrij ontvangen maar wij vragen u wel even van te voren uw bezoek aan te kondigen, wij zijn niet altijd aanwezig. MTN-Giethoorn voor deskundig en eerlijk advies, waar service hoog in het vaandel staat!

 

Beoordeling Mineralenbeurs Geode Zwijndrecht 16 november 2019.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.