Sportnieuws

Meld ook jouw sport en of club nieuws uit of in Zwijndrecht

Wij zijn altijd op zoek naar het laatste sport en of club nieuws  nieuws uit en in Zwijndrecht en omstreken (Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Drechtsteden). Meld ook jouw sport en of club nieuws nieuws gratis aan via Nieuws@Zwijndrecht.info

Jouw nieuws of verhaal wordt nog sterker als er een mooie sport foto bijzit.
Gebruik je mobiele telefoon, je digitale camera en maak een opname die treffend is voor het nieuws of verhaal dat je graag bij onze bezoekers onder de aandacht wil brengen. (ingezonden foto’s moeten wel van jouw zelf zijn i.v.m. de copyright)

Dus stuur al je verhalen, foto’s of filmpjes naar de redactie van Zwijndrecht.info! Via nieuws@zwijndrecht.info.

LET OP: zorg ervoor dat de foto’s rechtenvrij zijn (dat u toestemming heeft van de fotograaf). Met het insturen van een persbericht, nieuwsbericht, sportberichten enz garandeert u dat u beschikt over alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de content (waaronder de teksten, afbeeldingen, foto’s en overig beeldmateriaal, ideeën, etc.) die door u wordt aangeleverd.

Degene die een nieuws instuurt vrijwaart De redactie van Zwijndrecht.info voor mogelijke aanspraken van derden ter zake. Ook wordt door degene die een persbericht instuurt het onbeperkte recht verleend aan De redactie van Zwijndrecht.info om de bijdrage openbaar te maken en te verveelvoudigen, zonder aanspraak op vergoeding.

Beoordeling Meld ook jouw sport en of club nieuws uit of in Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.