Dordtse kunstenaar Damiët van Dalsum

Op zondag 30 oktober bent u van harte welkom om met de Dordtse kunstenaar Damiët van Dalsum in gesprek te gaan tijdens een “Meet & Greet”. Damiët van Dalsum exposeert momenteel met de tentoonstelling “In de hand gehouden” in Expositieruimte KunZt, gevestigd in het Oude Raadhuis van Zwijndrecht (ingang Burgemeester de Bruïnelaan).

Dordtse kunstenaar Damiët van Dalsum
Dordtse kunstenaar Damiët van Dalsum

Veel mensen hebben de tentoonstelling al bezocht. “Magisch”, “feeëriek” en “indrukwekkend” luidde de reacties van de bezoekers. De tentoonstelling “In de hand gehouden” is een prachtige tentoonstelling met figuren, objecten en decors uit voorstellingen van die zij gespeeld heeft.
De figuren zijn gemaakt van bijna niets. Van stukjes karton, draadjes en veertjes. Van voorwerpen die toevallig voorhanden zijn, zoals een bel, een waaier of een vrucht. Maar…..toeval bestaat niet. Het verzamelen van die materialen is een belangrijk iets.
De figuren, objecten en decors van Damiët van Dalsum zijn gemaakt om verhalen te vertellen, beelden en illusies op te wekken en een fantasiewereld te creëren. Voor kinderen en volwassenen. Ook als ze niet bewegen zijn het kleine kunstwerkjes. De moeite waard om van dichtbij te bekijken.

Zondag 30 oktober om 15.00 uur kunt u kennis maken met de kunstenares achter de objecten. De gespreksleiding is in handen van Marian Slagman. Met elkaar bekijken we de poppen en diepen we de verhalen en inspiratiebronnen van Damiët van Dalsum uit. Wat heeft u altijd al willen weten? Kom naar deze Meet & Greet en stel uw vragen!

Adres en openingstijden
KunZt is gevestigd in het Oude Raadhuis van de gemeente Zwijndrecht, ingang zijde Burgemeester de Bruïnelaan. De tentoonstelling is tot en met 18 december te bezichtigen op woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zondagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Beoordeling Dordtse kunstenaar Damiët van Dalsum.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.