Matchen voor Zwijndrecht! Digitale Beursvloer Zwijndrecht 2020

Beursvloer Zwijndrecht is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact komen, met het doel om matches te sluiten. Bij een succesvolle match wordt de hulpvraag van een maatschappelijke organisatie of ondernemer ingevuld en biedt de andere partij hiervoor een leuke tegenprestatie. Het uitgangspunt is ‘handelen met gesloten beurs’.

Veel Zwijndrechtse maatschappelijke organisaties zetten zich met hart en ziel in voor de lokale samenleving. Zij beschikken daarbij niet op ieder moment over voldoende middelen, menskracht, expertise en netwerk om hun doelen te verwezenlijken.

Ook Zwijndrechtse ondernemers willen iets betekenen voor de lokale samenleving en zijn bereid om hulp te bieden aan initiatieven die zij een warm hart toedragen. Het dilemma: beiden komen elkaar niet ‘zomaar’ tegen. Beursvloer Zwijndrecht is hét evenement om elkaar te ontmoeten!

Hoe werkt het?
De Beursvloer vindt dit jaar digitaal plaats en dit is anders, maar niet minder waardevol! Kort gaat de Digitale Beursvloer als volgt in z’n werk:

– Organisaties melden zich aan via www.beursvloerzwijndrecht.nl
– Zij plaatsen een aanbod en/of vraag via de website. Heb je alleen een vraag of alleen een aanbod, geen enkel probleem, ook dit is mogelijk!
– Wij verzamelen de aanmeldingen en gaan aan de slag met het matchen door vraag en aanbod bij elkaar te brengen.
– Uiteraard zorgen wij voor PR en worden de matches op verschillende manieren bekend gemaakt via verschillende media kanalen.
– Gedurende de gehele Beursvloer periode vinden er ook verschillende online meetings en andere leuke acties plaats om elkaar (digitaal) te ontmoeten. Echter kan dit en is het absoluut niet verplicht om hieraan deel te nemen😊.

Voel je je als organisatie maatschappelijk betrokken bij Zwijndrecht? Dan kan je niet ontbreken tijdens de Digitale Beursvloer Zwijndrecht 2020!

Aanmelden kan via www.beursvloerzwijndrecht.nl of neem contact op met Diverz via 078-6206060, info@diverz.info

Beoordeling Matchen voor Zwijndrecht! Digitale Beursvloer Zwijndrecht 2020.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.