Ondernemer van de maand: Marco van der Ploeg

Ondernemer van de maand: Marco van der Ploeg

Even voorstellen: Marco van der Ploeg van FairMedia.tv

Ondernemer van de maand: Marco van der Ploeg
Ondernemer van de maand: Marco van der Ploeg Foto: Mary-Ann Struijk – Fotostudio POPpictures

Ik wil me graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Marco van der Ploeg. Mijn bedrijfsnaam is FairMedia.tv. Ik maak video voor internet. Daarbij moet u denken aan bedrijfsvideo’s, promotievideo’s, videocolumns en videotestimonials. Video’s die als doel hebben om mensen te informeren, te overtuigen, en aan te zetten tot actie. Ik help bedrijven en instellingen om hun boodschap op een aantrekkelijke en eigentijdse manier over te brengen: met video.

De afgelopen jaren heb ik o.a. veel voor onderwijsinstellingen mogen werken. Hiervoor maakte ik promotievideo’s voor diverse bachelor- en masteropleidingen. In een video van ongeveer 2 minuten kun je immers goed overbrengen en laten zien hoe het is om ergens te studeren. Door de studenten zelf aan het woord te laten en brochuretaal te vermijden zorg ik dat het een geloofwaardig verhaal wordt.

Ik werk vanuit huis in Hendrik-Ido-Ambacht maar ben overal inzetbaar. Zo mocht ik al eens naar Amerika en China op reis voor mooie opdrachten. In de loop der jaren heb ik mijn apparatuur steeds verder uitgebreid en op dit moment beschik ik over twee complete professionele camerasets, camerasliders, lichtset, (zender)microfoons en verder alles wat nodig is voor een professionele videoproductie. Behalve in full-hd kan ik ook videoproducties in 4k (uhd) en 360 graden video aanbieden.

Ook adviseer ik mijn opdrachtgevers over de beste manier om een video te publiceren en te distribueren. Denk hierbij aan videohosting, videomarketing, video-seo/sea, integratie in een website, nieuwsbrief, social-media kanalen en meer.

Op de portfolio pagina van mijn website www.fairmedia.tv staan voorbeelden van videoproducties die ik mocht maken. Ik werk daarbij vaak samen met andere vakmensen. Ik kijk er naar uit u een keer persoonlijk te ontmoeten. Nodig mij gerust uit voor een vrijblijvend gesprek, dan zult u ervaren dat ik goed kan luisteren en graag creatief met u meedenk.

Marco van der Ploeg
Online Video Producer
www.fairmedia.tv

Ondernemer van de maand is opgezet in samenwerking met Mary-Ann Struijk van Fotostudio POPpictures Maandelijks plaatsen we een ondernemer uit Zwijndrecht en omstreken in the picture.

Beoordeling Ondernemer van de maand: Marco van der Ploeg.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.