Lezing Inrichting / compositie van het aquarium

Aquafizz organiseert Donderdag avond 17 november van 19:30 uur tot plm. 21:30 uur Gratis een lezing over de Inrichting / compositie van het aquarium. Meer info

aquarium-speciaalzaak-aquafizzOnderwerpen van de lezing: Algen problemen, waterwaarden, keuze vissen, keuze aquarium, keuze planten, gulde snede, verlichting en bodembedekking.. Tevens is er ook gelegenheid om vragen te stellen..

Door wie de lezing gegeven word! Dat houden we nog even geheim. Maar op het gebied van kennis over aquariums is het een hele bekende…

Waar: Bij onze buurman in Café ’t Spatje Willem Ruysplein 6 3333BX Zwijndrecht.. De zaal gaat open om 19:00 uur. De lezing gaat van start om 19:30 en zal eindigen omstreeks 21:30 uur. Halverwege de lezing houden we een korte pauze..

De entree is gratis. Wil je zeker zijn van een plekje meld je dan aan en stuur een email naar info@aquafizz.nl met daarin je naam en met hoeveel personen je komt.. Dit omdat we moeten weten hoeveel mensen er komen, immers vol is vol.. (Maximale deelname is 60 personen)

Met vriendelijk groet Richard

Aquarium speciaalzaak Aquafizz, Willem Ruysplein 2-4, 3333 BX Zwijndrecht.
Tel: 078- 612 24 25 http://www.aquafizz.nl/ info@ aquafizz.nl

 

Beoordeling Lezing Inrichting / compositie van het aquarium.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.