Bibliotheek AanZet

Lezing ‘Inzicht in je puber’ in Bibliotheek Heerjansdam

Zwijndrecht (Bibliotheek Heerjansdam):Soms lijkt het alsof pubers impulsief, willekeurig en totaal onverklaarbaar handelen en reageren. En tóch, is dit niet zo. Veel van hun acties zijn te verklaren door veranderingen in de hersenen en een in de war geschopte hormoonhuishouding. Hoe ga je als ouder op een goede manier om met hun houding en gedrag?
Ontdek het op donderdag 20 februari in Bibliotheek Heerjansdam. Topcoach geeft van 20.00 tot 21.30 uur een simpele, maar heldere uitleg over de werking van het puberbrein. Nieuwsgierig? Kom langs. De toegang is gratis en aanmelden kan via debibliotheekaanzet.nl/activiteiten.

Over de Bibliotheek AanZet
Boeken lenen? Ja, dat kan natuurlijk bij ons. Maar je kunt bij de Bibliotheek AanZet ook terecht om Nederlands te oefenen, om te leren hoe je een DigiD aanvraagt en verhalen te horen én te vertellen. Het is een eigentijdse plek waar je jezelf kunt ontwikkelen op welk gebied dan ook. Kom ook eens naar een maatschappelijk debat of schrijf je in voor een cursus. Of meld je aan als vrijwilliger en help anderen op weg met jouw kennis. Laat je inspireren op www.debibliotheekaanzet.nlwww.debibliotheekaanzet.nlwww.debibliotheekaanzet.nl en stap gewoon eens binnen.

Praktische informatie
Wat: Lezing Inzicht in je puber
Wanneer: donderdag 20 februari van 20.00 tot 21.30 uur
Waar: Bibliotheek Heerjansdam
Toegang: gratis | aanmelden

Beoordeling Lezing ‘Inzicht in je puber’ in Bibliotheek Heerjansdam.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.