Koffieconcert Lindtse Kerk Zwijndrecht op 30 oktober

Op zondag 30 oktober as. vindt in de Lindtse Kerk aan de Develweg 28 in Zwijndrecht weer een koffieconcert plaats.

Pianist Erwin Rommert Weerstra
Pianist Erwin Rommert Weerstra

Medewerking wordt deze keer verleend door de jonge pianist Erwin Rommert Weerstra. Erwin behaalde in 2009 het Bachelor Diploma Piano aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en in 2011 cum-laude het Masterdiploma Klassiek Solo Piano.

Daarna reisde hij door heel Europa en volgde 4 jaar tal van masterclasses bij een groot aantal gerenommeerde musici. Deze intense periode kenmerkt zich door een groeiende virtuositeit en Erwin wordt doorvelen gekwalificeerd als een excellerend pianist. Hij is lid van de ‘Young Piano Masters’ Society, een programma dat jonge veelbelovende pianisten ondersteunt bij het opbouwen van hun carrière.

In december 2015 heeft Erwin op een eervolle uitnodiging in Moskou drie solorecitals gegeven. Tijdens het concert zal hij onder andere werken van Mozart, Schubert en Bach ten gehore brengen. Koffieconcerten worden 4 keer per jaar gehouden in het kader van Kerk in de wijk en de toegang is gratis. Na afloop wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. Het concert zal om 11.45 uur aanvangen en u bent van harte uitgenodigd.

Lindtse Kerk Zwijndrecht
Lindtse Kerk Zwijndrecht

Beoordeling Koffieconcert Lindtse Kerk Zwijndrecht op 30 oktober.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.