Zeekadetkorps Rotterdam

Klussende Zeebinken gezocht met NL Doet voor Zeekadetkorps Rotterdam

Zeekadetkorps Rotterdam: 28 en 29 mei is het weer zover…. NL DOET. Zet het in je agenda. Wij zijn misschien nu erg vroeg , en zullen waarschijnlijk nog eens een herinnering moeten plaatsen, maar dan heeft iedereen de tijd om deze datum te reserveren.

Daarnaast kun je als (oud)zeekadet, familie, vrienden, sponsors of geïnteresseerden ook lid worden van de groep van Zeekadetkorps Rotterdam en tevens onze pagina liken en volgen als je dat nog niet gedaan hebt ! Het zeekadetkorps doet ook weer mee. Maar wij hebben heel veel handige handen nodig om aan boord mee te helpen met klussen.

Ben jij handig en wil je bij ons de handen uit de mouwen steken? Wij zouden het heel erg waarderen, omdat hoe sneller alles weer in orde is, hoe meer onze kadetten en ketelbinkies profijt kunnen hebben. Want de evenementen en kampen komen er weer aan. Dan willen wij weer stralend voor de dag komen.

Wij klussen op de vrijdagavond en zaterdag de hele dag . Wij kijken uit naar jullie komst en hulp. Meld je aan via info@zkkrotterdam.nl www.zkkrotterdam.nl

Beoordeling Klussende Zeebinken gezocht met NL Doet voor Zeekadetkorps Rotterdam.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.