Kleuters van de Toermalijn bakken hun eigen pizza’s bij Domino’s in de Schoof.

De kleuters van KBS de Toermalijn werken de komende weken aan het thema ‘aan tafel’. Omdat we op zoek waren naar aankleding om de klassen in restaurants om te toveren benaderden we enkele pizzeria’s.

Yousafi Syed van Domino’s pizza in Hendrik Ido Ambacht wilde meer doen dan een paar pizzadozen en menukaarten aanleveren en nodigde de klassen van de Toermalijn uit om zelf een kijkje te komen nemen hoe het er bij Domino’s aan toe gaat.

Vandaag was het zo ver en mocht de eerste klas op bezoek bij het nieuwe Domino’s restaurant in winkelcentrum de Schoof. De kinderen kregen eerst een rondleiding, ze mochten alle plekjes bekijken die anderen normaal niet zien.

Daarna werden de kinderen in groepjes verdeeld. Sommigen gingen eerst kleuren of een pizzadoos versieren en anderen gingen gelijk hun eigen pizza bakken.

Gelukkig waren er een aantal hulpvaders mee want het werd druk tijdens de lunch bij het Domino’s restaurant dus zij mochten gelijk meehelpen. Niet alleen de kinderen maar ook de hulpouders zijn nu dus echte pizzabakkers!

Beoordeling Kleuters van de Toermalijn bakken hun eigen pizza’s bij Domino’s in de Schoof..

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.