Hart van Meerdervoort

KLETSKOEK! Festival in Diverz Hart van Meerdervoort

Zwijndrecht: Het KLETSKOEK! Festival komt er weer aan! Dit gezellige, gratis, festival voor ouders en kinderen wordt op 10 oktober voor de vierde keer in het kader van de Week van de Opvoeding georganiseerd. Ook dit jaar vindt het festival plaats in wijkcentrum Hart van Meerdervoort. Het thema van de Week van de Opvoeding en het KLETSKOEK! Festival dit jaar is ‘Hand in Hand’. Er zijn allerlei activiteiten om samen als ouder en kind te doen. Ga hand in hand samen op pad, langs alle verschillende activiteiten!

Mee de ruimte in
Dit jaar ga je tijdens het KLETSKOEK! Festival op ruimtereis! Ga op avontuur in ons planetenstelsel langs de Melkweg, de Zon, de Poolster en de Maan. Wat kom jij voor buitenaardse wezens tegen? Op het Kletskoek Festival kan je om de twintig minuten meedoen met een nieuwe activiteit. Volg bijvoorbeeld een dansworkshop van dansschool Dansant, doe mee met een spannend voorleesspel van de Bibliotheek of laat je verrassen door het toneelstuk van Theaterhuis Drechtsteden!

Hart van Meerdervoort
KLETSKOEK! Festival in Diverz Hart van Meerdervoort

Ga als een raket langs de verschillende onderdelen en verzamel zoveel mogelijk stempels. Heb je er genoeg? Dan krijg je een leuke verrassing!

Speuren naar ruimteafval
Als echte ruimtereiziger help je natuurlijk mee om onze planeet schoon te houden. Doe mee met de speurtocht van de BeestenBende en verzamel zoveel mogelijk ruimteafval! Leer alles over afval en wat dit doet met de aarde. Wil je meedoen aan andere BeestenBende dagen? Dat kan! Word gratis lid van de BeestenBende en ontmoet nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Inschrijven en lid worden kan tijdens het festival of neem alvast een kijkje op: www.beestenbende.nl.

Buitenaards lekker!
Naast de activiteiten is er nog anders te doen! Haal een buitenaards lekker ijsje of ga als ruimtereiziger op de foto in de photobooth. Knutsel een te gek ruimtewezen, laat je prachtig schminken of sport mee met de Toppies! Voor ouders die even willen ontspannen is er de speciale Very Important Parent Area. Hier kunnen alle ouders genieten van een lekker kopje thee of koffie.

Kom jij als ruimtereiziger of buitenaards wezen verkleed naar het KLETSKOEK! Festival?
Op donderdag 10 oktober, van 14:00 tot 17:00 uur in wijkcentrum Hart van Meerdervoort, Perkstraat 47b. Hou de website en Facebookpagina van CJG Zwijndrecht goed in de gaten!

Beoordeling KLETSKOEK! Festival in Diverz Hart van Meerdervoort.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.