Kledingbank Zwijndrechtse Waard

Kledingbank Zwijndrechtse Waard heeft nieuw digitaal jasje

Kledingbank Zwijndrechtse Waard heeft sinds kort een nieuw digitaal jasje. Zo heeft het sociale initiatief zijn website volledig vernieuwd. Op de website (www.kledingbank-zwijndrecht.nl) staat onder meer dat de kledingbank op 11 mei heropent, weliswaar met enkele corona-maatregelen.

Voordat de nieuwe website er was, zocht de Kledingbank Zwijndrechtse Waard contact met de Zwijndrechtse serviceclub De Ronde Tafel Zwijndrecht. Deze club wil een bijdrage leveren – in de breedste vorm – aan de lokale gemeente. Zo dacht de Ronde Tafel mee over de inhoud en vormgeving van de nieuwe website die onlangs online ging. “We zijn blij en trots met het resultaat”, zegt een woordvoerder van de kledingbank.

Herbruikbare kleding en stoffen
De kledingbank is een sociaal initiatief en richt zich op mensen met weinig geld in onze regio. “Mensen die moeite hebben om de financiële eindjes aan elkaar te knopen, kunnen terecht voor gratis kleding. Dit is waar de Kledingbank Zwijndrecht voor staat”, vertelt een woordvoerder. Het initiatief is afhankelijk van vrijwilligers en donaties. “We ontvangen soms giften van verschillende maatschappelijke organisaties. Verder geven we herbruikbare kleding weg die anderen ons geven.”

Adres en openingstijden Kledingbank Zwijndrechtse Waard
Geïnteresseerden kunnen kleding komen brengen tijdens de openingstijden van de kledingbank. Het gebouw zit aan de Sumatralaan 60 en de openingstijden zijn:

Dinsdag: 10.00 tot 16.00 uur
Woensdag: 13.30 tot 16.00 uur
Donderdag: 10.00 tot 16.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 13.00 uur (ook de tweedehandswinkel)

Beoordeling Kledingbank Zwijndrechtse Waard heeft nieuw digitaal jasje.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.