19 11 20 Promobeeld De Pakjeskluis van Sinterklaas liggend Fotograaf Nick van Ormondt

KINDERKLUCHT ‘DE PAKJESKLUIS VAN SINTERKLAAS’ SPEELT IN CASCADE

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Het wordt weer lachen met ‘De Pakjeskluis van Sinterklaas’. Dit muzikale theateravontuur vol grappen en grollen is een gezellig uitje voor de hele familie. Na de voorstelling op woensdag 20 november komen de Sint en zijn Pieten langs in de foyer voor een meet & greet!

Op het kasteel van Koning Klaagmaarniet zijn Karel de kok, hofdame Frandolien en hoofdlakei Franciscus druk in de weer. Het is bijna 5 december: Sinterklaas komt! Dit jaar neemt de Goedheiligman twee hele belangrijke Pieten mee: de Kluispieten. Zij zijn verantwoordelijk voor de pakjeskluis, waarin alle cadeautjes worden bewaard.19 11 20 Promobeeld De Pakjeskluis van Sinterklaas liggend Fotograaf Nick van Ormondt

Na een warm welkom met veel muziek en smakelijk snoepgoed bereidt de Sint zich voor op zijn nachtelijke tocht over de koude daken. Maar, als blijkt dat de Kluispieten de code van de pakjeskluis zijn vergeten, breekt er grote paniek uit. Karel de kok en zijn vrienden zetten alles op alles om de code te kraken. Zal de kluis ooit nog open gaan?

Het wordt weer lachen met ‘De Pakjeskluis van Sinterklaas’! Geniet met de hele familie van deze dolkomische kinderklucht. Zoals altijd zorgt het gezellige kasteelpersoneel samen met de Sint en Pieten voor een muzikaal theateravontuur vol grappen en grollen. Zonder twijfel het allerleukste Sinterklaascadeau van het jaar!

Woensdag 20 november 2019, aanvang 16.00 uur. De voorstelling is geschikt vanaf 3 jaar. Kaarten kosten 16,00 euro, familietickets € 13,75 (min. 4 kaarten) Kijk voor meer informatie en reserveren op de website: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.

Fotograaf : Nick van Ormondt

Beoordeling KINDERKLUCHT ‘DE PAKJESKLUIS VAN SINTERKLAAS’ SPEELT IN CASCADE.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.