Kinderen de deur uit? Kom werken bij Yes! Kinderopvang!

Kinderen de deur uit? Kom werken bij Yes! Kinderopvang!

Werken in de kinderopvang is leuk en geeft jong en oud energie! Heeft u vroeger met kinderen of in de kinderopvang gewerkt en vindt u het leuk om dit werk weer op te pakken? Zijn uw kinderen steeds zelfstandiger geworden, is uw leven op orde, maar u bent zelf nog niet echt tot bloei gekomen. Dat kunt u nu veranderen! Kies voor fijn en betrokken werk in een branche waar uw hart ligt, kies voor Yes! Kinderopvang!

Volg uw hart, kies voor uw passie!
Zijn uw kinderen al uit huis of al wat ouder waardoor u meer tijd over heeft? Lijkt het u leuk om weer een aantal uren per week te gaan werken? Is het begeleiden van kinderen uw vak en wilt u daar weer mee aan de slag? Kom dan eens langs bij Yes! Kinderopvang. Wij zoeken enthousiaste mensen die het leuk vinden om enkele uren per week op de buitenschoolse opvang te werken. U geeft de kinderen na schooltijd een fijn gevoel, voetbalt met ze, gaat creatief aan de slag, speelt verstoppertje en gaat er regelmatig met ze op uit. Kunt u zich goed verplaatsen in kinderen vanaf 4 jaar én in hun ouders? Weet u wat aanpakken is en bruist u van de energie? Dan kunt u ‘gisteren’ bij Yes! Kinderopvang beginnen, want wij groeien uit ons jasje!

Kom gerust eens langs
Bent u enthousiast, actief, gemotiveerd, professioneel en vakkundig? Werkt u graag samen en bent u van nature energiek en flexibel? Kom dan eens langs bij Yes! Kinderopvang en bekijk samen met ons de mogelijkheden. En wie weet begint u binnenkort met een betaalde baan én pensioenopbouw! Mail uw motivatie en een kort curriculum vitae (cv) naar personeelszaken@yeskinderopvang.nl en vertel ons vooral waarom u solliciteert. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 078 – 6121330.

Kinderen de deur uit? Kom werken bij Yes! Kinderopvang!
Kinderen de deur uit? Kom werken bij Yes! Kinderopvang!


Beoordeling Kinderen de deur uit? Kom werken bij Yes! Kinderopvang!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.