kerstmarkt op Winkelplein Kort Ambacht op 21 December

Kerstmarkt Winkelplein Kort Ambacht

Op vrijdag 21 december organiseren de winkeliers van winkelplein Kort Ambacht weer een gezellige Kerstmarkt verspreid over het hele winkelplein. Er worden weer volop leuke acties georganiseerd door de winkeliers, met muziek, diverse lekkernijen, gezellige Food kraampjes dit alles in het thema van de gezellige decembermaand.

Van 12:00 tot 17:00 ga gezellig op de foto met Elza van Frozen.

Om plm. 19:00 uur is er een optreden van Streetdance Macau Sports

Budget Winkel aanbieding Boodschappen Kerstmis Kerstmarkt. Kerstfun
Macau Sports Dance Zone

Macau Sports Dance Zone is een sportclub in Zwijndrecht die groepslessen verzorgen met Streetdance, Hiphop en Tai Chi lessen voor kinderen vanaf 3 jaar t/m volwassenen. Info: www.macau-sports.nl

Tussen 19:00 en 21:00 uur zal de Vocal Group Charmony kerstliedjes zingen. Vocal Group Charmony is een 10 koppige a capella zanggroep die op een leuke ongedwongen manier popmuziek van een hoog gehalte ten gehore brengt. (recente nummers, maar ook klassiekers)

Ze zingen op korenfestivals, bij diners, musea, (bedrijfs)feesten, e.d.Al jaren bieden ze ook een Kerstprogramma aan met als hoogtepunt o.a. medewerking aan de Kerstcruise met Simon Stokvis, trio De drie haaien en Het groot niet te vermijden op de SS Rotterdam. Info: www.charmony.nl

Budget Winkel aanbieding Boodschappen Kerstmis Kerstmarkt. Kerstfun
Vocal Group Charmony

Alle winkels zijn deze dag geopend tot 21:00 uur. Meer informatie in het aangemaakte evenement Kerstmarkt 2018 Komen jullie, onder het genot van een hapje en een drankje, gezellig langs om te kerstshoppen op de kerstmarkt op Winkelplein Kort Ambacht op 21 December ?

Kerstkraam huren! De kosten voor een kraam zijn €15,- Aanmelden kan bij Limburgia of stuur een privé berichtje met daarin graag even vermelden wat u verkoopt.

kerstmarkt op Winkelplein Kort Ambacht op 21 December
kerstmarkt op Winkelplein Kort Ambacht op 21 December

Beoordeling Kerstmarkt Winkelplein Kort Ambacht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.