Tennisvereniging Ter Steeghe

Kennismaking met tennis voor Jeugd bij Tennisvereniging Ter Steeghe

Het was een drukte van jewelste bij tennisvereniging Ter Steeghe afgelopen zondag 5 juli. Er was een kennismaking met tennis georganiseerd en een vriendjes en vriendinnetjesmoment. We boften, het weer zat redelijk mee want er deden maar liefst 35 enthousiaste kids mee.

Het werd een hele gezellige ochtend met naast een enthousiast bestuur veel bekijks van ouders, waarbij in de pauze van de kids de gloednieuwe Tenniskids Corner geopend werd. De opening werd gedaan door de eigen leerlingen van tennistrainer Ronald Brederije (Maximus Tennis). Het idee om een eigen plek voor de jeugd te maken werd met veel enthousiasme ontvangen door het gehele bestuur, Ronald maakte hierop een super leuk ontwerp (steigerhouten kids meubel) dat werd gemaakt door Ter Steeghe lid Teunis Verveer. Tennisvereniging Ter Steeghe

Hierboven is een groot informatiebord gemaakt dat naast informatief ook een mooie aandachtstrekker is geworden. Dit alles werd ook weer netjes opgehangen door Ter Steeghe lid Piet Sterkman. Waar zou een vereniging zijn zonder zijn vrijwilligers. Deze Tenniskids Corner zal je niet snel bij andere verenigingen vinden. Ter Steeghe wil de jeugd weer enthousiast maken voor de tennissport. We vinden de jeugd erg belangrijk en willen ze graag een eigen plek op het park geven.

De vereniging heeft nog veel meer plannen waaraan gewerkt wordt, dus dat belooft veel goeds. Na de kennismaking van afgelopen zondag die afgesloten werd met een lekker ijsje voor de kids, wordt door Tennisschool Maximus een kennismaking met tennis aangeboden waarbij er 5 lessen voor 25 € gevolgd kunnen worden. Dit om te kijken of ze het leuk vinden en daarna misschien verder willen.

Is uw kind niet op de kennismaking geweest en wil hij of zij toch deelnemen aan deze tennislessen ? ps: een racket kan geleend worden. Stuur dan even een mailtje naar Ronald@maximustennis.nl Uiteraard kan bellen ook 06-52063091 en opening van Tenniskids Corner

Tennisvereniging Ter Steeghe

Beoordeling Kennismaking met tennis voor Jeugd bij Tennisvereniging Ter Steeghe.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.