KBS de Toermalijn

KBS de toermalijn Zwijndrecht start met live online lesgeven

Op KBS de Toermalijn zijn ze, toen de scholen niet meer open mochten, natuurlijk direct gestart met onderwijs op afstand. De leerkrachten maakten digitale weektaken, zetten online lessen klaar en stuurden de leerlingen dagelijks een bericht met de planning van die dag. De klassen kregen ook opdrachten die ze offline konden doen zoals het maken van moodborards, leeskisten, challenges en creatieve opdrachten. Ook namen de leerkrachten telefonisch contact op met hun leerlingen en later kwam er via hun digitale lesprogramma ook een chatfunctie bij.

Vanaf volgende week start de Toermalijn met onderwijs via Google Classroom en Google Hangouts-Meet. Alle leerkrachten zijn online zijn tussen 09.00-11.00. Ze geven dan live instructies en beantwoorden vragen. Hierna kunnen kinderen zelf aan de slag. In de middag nodigen de leerkrachten kleine groepjes kinderen uit voor een extra instructie of een gezellig gesprek.

Op deze manier ervaren de kinderen toch weer meer het gevoel met de klas en kunnen ze meer interactie hebben met hun juf In de middag nodigen de leerkrachten kleine groepjes kinderen uit voor een extra instructie of een gezellig gesprek. Op deze manier ervaren de kinderen toch weer meer het gevoel met de klas en
kunnen ze meer interactie hebben met hun juf

Beoordeling KBS de toermalijn Zwijndrecht start met live online lesgeven.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.