Kapsalon Jan Bakelaar Schoonheidssalon Aesthetical

Kapsalon Jan Bakelaar & Schoonheidssalon Aesthetical

Een kleinschalige kapsalon en schoonheidssalon voor dames en heren. In onze salon staat, in een sfeer van luxe en rust, persoonlijke aandacht centraal.

Kapsalon
Of het nu is voor een trendy kapsel, kleuring of styling – alles is mogelijk. Ook je dagelijks kapsel kunnen wij perfect onderhouden. Zowel dames als heren kunnen terecht in onze kapsalon.

Schoonheidssalon
Hier kun je heerlijk genieten van verschillende behandelingen waarmee je je gezicht en je lichaam verzorgt, verwent en ontspant. Een complete gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidtype. Of een ontspannende sportmassage.

Kleuren
Permanente of tijdelijke kleuringen en een kleurpalet aangepast aan de nieuwste mode. Dat bereiken we met de kleurproducten van Goldwell.

Gezichtsbehandelingen
In de schoonheidssalon werken wij met de producten van Payot. Uitzonderlijke behandelingen met een onmiddellijk en duurzaam resultaat.

Ontharen
Voor het reduceren van de haargroei bij zowel mannen als vrouwen gebruiken wij het IPL apparaat van Medcos. Ook acné, huidveroudering, couperose en Spider naevi is effectief te behandelen.

Knippen en stylen
Nadat het haar perfect geknipt is gebruiken we de producten van KMS California om de look te creëren die je wilt.

MASSAGE
Kom genieten van een ontspannende sportmassage. Dit kan een rug-schouder-nek massage zijn of een lichaamsmassage met één van de heerlijke oliën van Payot.

Visagie
Of het nu voor een feestje is, een bruiloft of een gewoon een basis make-up, wij geven je graag advies om de juiste look te creëren. Voor de visagie werken wij met de producten van Pupa Milano.

Microdermabrasie
Met de MicroSkinPolish kunnen we snel en op een pijnloze manier een duurzame huidverbetering bereiken. Rimpeltjes, acnélittekens en pigmentvlekjes vervagen.

HARSEN
Harsen heeft als voordeel dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld drie tot acht weken komen de haartjes weer terug, maar zijn dan zachter en dunner dan voorheen.

Botox en fillers
Rolf Jacobs is huisarts gespecialiseerd in antirimpelbehandelingen. Hij geeft je een vrijblijvend advies over behandelingen met botox en fillers. Eventueel kunt u gelijk een behandeling ondergaan.

Kapsalon Jan Bakelaar & Schoonheidssalon Aesthetical, Kort Ambachtlaan 9, 3333 EH Zwijndrecht

KAPSALON JAN BAKELAAR & SCHOONHEIDSSALON Aesthetical
Kort Ambachtlaan 9
3333 EH Zwijndrecht
Tel: 078-645 14 63
E-mail: aesthetical@hetnet.nl

Website: http://www.aesthetical.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Kapsalon-Jan-Bakelaar-Schoonheidssalon-Aesthetical-157358781061428/

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur
Woensdag: 09.00 – 18.00 uur
Donderdag: 09.00 – 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 13.30 uur
Zondag: gesloten

Beoordeling Kapsalon Jan Bakelaar & Schoonheidssalon Aesthetical.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.