JUBILEUMCONCERT “CRYSTAL”, EEN WAAR SPEKTAKEL

JUBILEUMCONCERT “CRYSTAL”, EEN WAAR SPEKTAKEL

Op 7 april 2018 vierde Stageband Jong-Holland hun 15-jarig bestaan met het concert “Crystal” in Spektakel Zwijndrecht. Zij speelden nieuw repertoire en werden hierbij met enkele stukken vocaal begeleid door soliste Brenda Stolk. Showband Jong-Holland, Jong-Holland Junioren en Jong-Holland Winds waren ook vertegenwoordigd op de deze muzikale avond.

JUBILEUMCONCERT “CRYSTAL”, EEN WAAR SPEKTAKEL
JUBILEUMCONCERT “CRYSTAL”, EEN WAAR SPEKTAKEL

Van jong tot oud heeft een variatie aan optredens laten zien met muziek of show. Het Zwijndrechtse popkoor B-Colourful, waar de Stageband al eerder het podium mee gedeeld heeft in Schouwburg Kunstmin, was te gast en heeft ook enkele nummers ten gehore gebracht. De finale was een ware knaller van samenspel en samenzang, waarbij ook het publiek zich niet onbetuigd liet.

15 jaar geleden werd Stageband Jong-Holland opgericht door diverse (oud)leden van Jong-Holland. De band, onder muzikale leiding van dirigent Bas Deckers, speelt een gevarieerd repertoire en is inmiddels uitgegroeid tot een band van formaat.met optredens van braderie tot theater. Kijk voor meer informatie op www.jongholland.nl en op facebookpagina Stageband Jong-Holland!Beoordeling JUBILEUMCONCERT “CRYSTAL”, EEN WAAR SPEKTAKEL.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.