badkamers

Jubileum Klussenier Marco van Kol

Deze week vierde klussenier marco van kol dat hij inmiddels al weer 1000 dagen actief is als De Klussenier van Zwijndrecht en omstreken.

badkamers
Jubileum Klussenier Marco van Kol

Vol vertrouwen en hierin gesterkt door zijn partner Tamara en zijn bestaande klantenkring, start Marco inmiddels al weer 1000 dagen geleden zijn eigen klusbedrijf maar dan wel als Klussenier.

Vanwaar de stap om een eigen klusbedrijf te starten?
Vroeger betekende loondienst zekerheid maar deze opvatting geldt al jaren niet meer voor werknemers in de bouw. Toen ik wegens economische redenen gedwongen werd om op zoek te gaan naar ander werk, bedacht ik mezelf dat een eigen klusbedrijf misschien niet eens zo’n slecht idee zou zijn.
Waarom heeft u voor De Klussenier gekozen?

Ondanks mijn brede ervaring zorgt de crisis ervoor dat het risico om een eigen klusbedrijf op te zetten op dit moment te groot is. Als ZZP’er in de nieuwbouw merkte ik al dat het steeds moeilijker werd om aan het werk te blijven. Gelukkig is er in de particulieren markt nog genoeg werk. Klanten zijn alleen wel kritischer geworden. Ze nemen geen genoegen meer met een hobby klusser, ze willen een echte betrouwbare vakman.

Door mezelf aan te sluiten bij deze franchiseorganisatie maak ik gebruik het merk De Klussenier wat staat voor vakmanschap en betrouwbaarheid. Daarnaast sta ik er niet alleen voor. Het hoofdkantoor ondersteunt mij in mijn bedrijfsvoering, denk hierbij aan marketing en begeleiding waar nodig.

Wilt u verder nog iets kwijt aan de mensen?
Mensen kunnen gerust vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik kom graag langs om de situatie te bekijken. Net als mijn collega Klusseniers geef ik vooraf een vrijblijvende offerte, reken ik geen voorrijkosten en klanten ontvangen 12 maanden garantie opgeleverde werkzaamheden.

Bel gerust op 06 – 21573917 of 078 – 6125486. Ik ben ook bereikbaar via marcovankol@klussenier.nl. Voor meer informatie kunt u kijken op De klussenier marco van kol zwijndrecht en of De Klussenier Marco van Kol

 

 

Beoordeling Jubileum Klussenier Marco van Kol.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.