Nieuws melden

Jouw nieuws op Zwijndrecht.info

5
(5)

Ooggetuige van een nieuwsfeit in Zwijndrecht of Heerjansdam bijvoorbeeld een ongeluk of bijzondere gebeurtenis? Uw club of vereniging nieuws, Sportnieuws, Persberichten. Of heeft u eigen nieuws te melden?

Een opening of heropening van een winkel of bedrijf in Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht en of De Drechtsteden, een vermissing, een evenement, een vacature of zomaar een leuk verhaal.

Stuur het op naar onze redactie via nieuws@zwijndrecht.info

Jouw nieuws of verhaal wordt nog sterker als er een mooie foto bijzit.
Gebruik je mobiele telefoon, je digitale camera en maak een opname die treffend is voor het nieuws of verhaal dat je graag bij onze bezoekers onder de aandacht wil brengen. (ingezonden foto’s moeten wel van jouw zelf zijn i.v.m. de copyright)

Dus stuur al je verhalen, foto’s of filmpjes naar de redactie van Zwijndrecht.info! Via nieuws@zwijndrecht.info.

LET OP: zorg ervoor dat de foto’s rechtenvrij zijn (dat u toestemming heeft van de fotograaf). Met het insturen van een persbericht, nieuwsbericht, sportberichten enz garandeert u dat u beschikt over alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de content (waaronder de teksten, afbeeldingen, foto’s en overig beeldmateriaal, ideeën, etc.) die door u wordt aangeleverd.

Degene die een nieuws instuurt vrijwaart De redactie van Zwijndrecht.info voor mogelijke aanspraken van derden ter zake. Ook wordt door degene die een persbericht instuurt het onbeperkte recht verleend aan De redactie van Zwijndrecht.info om de bijdrage openbaar te maken en te verveelvoudigen, zonder aanspraak op vergoeding.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Huidige aantal sterren. 5 / 5. Aantal stemmen: 5

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

U vond dit bericht nuttig ...

Volg ons op social media!

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig was voor u!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Geef een reactie!