JONG-HOLLAND START MET JONG HOLLAND ACADEMY

Ben je tussen de 6 en 14 jaar en wil je meemaken hoe leuk het is om een instrument te spelen? Of wil je meemaken hoe leuk show en dans is? Op de JH Academy leer je tijdens workshops in een korte tijd een aantal basisbeginselen van het spelen van trommel, trompet en/of van vlaggen gecombineerd met dansen en ballet.

Vrijdagavond 1 december zijn er workshops aan de Anna Paulownastraat 13 in Zwijndrecht. We beginnen om 18:30 uur en zijn om 20:00 uur klaar. Uiteraard zijn ouders van harte welkom om te blijven kijken en sluiten we af met drinken en wat lekkers.

Meedoen met de workshops is helemaal gratis! Aanmelden voor de workshops kan via www.jongholland.nl en ontvang op de avond zelf nog een verrassing!

Na de workshops kun je kiezen om verder te gaan met het leren bespelen van een instrument of dans. Je krijgt vervolgens les en gaat alles leren over het dansen of het spelen op dit instrument; trommel of trompet. Deze lessen zijn individueel of in kleine groepen van twee of maximaal drie kinderen.

Een keer per maand is er een extra JH Academy training op zaterdag. Tijdens deze training wordt er met de hele groep muziek gemaakt. En wordt er lesgegeven in de basis van show lopen.

Kijk voor meer informatie op www.jongholland.nl of op de facebookpagina jonghollandjunioren.

Beoordeling JONG-HOLLAND START MET JONG HOLLAND ACADEMY.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.