Jong Holland kleurt oranje

Vrijdag 26 april van 20:00 tot 21:45 uur kleurt Jong Holland oranje in de Sofiahal te H-I-Ambacht.

Het Showkorps opent met deze taptoe het zomerseizoen en laat voor het eerst hun show ´The Maze´ aan publiek zien. Deze avond zal verder gevuld worden met optredens van Stageband Jong Holland, Jong Holland Junioren, Wilhelmus winterguard, Harpe Davids indoor percussion en de Jong Holland winterguard, welke de derde plaats behaalde op de Nederlandse kampioenschappen voor colorguard.

U bent deze avond welkom om te komen kijken. De toegang is gratis.

The Maze
The Maze gaat over een groep mensen die individueel in een doolhof terecht komen. Maar kunnen zij The Maze wel alleen oplossen? Of hebben ze elkaar nodig? In de strijd om The Maze op te lossen maken alle deelnemers niet alleen keuzes om naar links, rechts, rechtdoor of terug te gaan, er moeten ook keuzes gemaakt worden met wie ze wel en niet samen werken. En als je samen werkt, is dit samenwerkingsverband tijdelijk of voor een langere tijd. En is die andere persoon wel te vertrouwen?

Voor welke verassingen en andere uitdagingen kom je te staan wanneer je een bepaalde keuze maakt in The Maze?

Met muziek van o.a. Daft Punk (Tron Legacy), Sia en uit de Disney hitfilm Moana is er een zeer aansprekend muzikaal programma verrezen.
Kortom: Prepare to be aMAZEd!

Koningsdag
Met Koningsdag zal Showband Jong Holland en het juniorenkorps bij de aubade in H-I-Ambacht aanwezig zijn. In de middag zullen zij en de Stageband diverse optredens verzorgen op de braderie van Zwijndrecht. ’s Avonds zal het Showkorps aanwezig zijn op de taptoe in Zoetermeer. Een muzikale dag!

Kijk voor meer informatie op www.jongholland.nl of op de facebookpagina Showband Jong-Holland!

Beoordeling Jong Holland kleurt oranje.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.