showband Jong-Holland junioren

JONG-HOLLAND JUNIOREN ZOEKT NIEUWE GUARDLEDEN EN DANCE KIDS

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je gek op dansen en wil je daar meer uit halen dan de standaard danslessen die op dansscholen gegeven worden?

showband Jong-Holland junioren
showband Jong-Holland junioren

Dan ben je bij de colorguard van showband Jong-Holland junioren aan het juiste adres!

Kom eens kijken bij de open training op vrijdag 27 januari in gymzaal De Welhorst aan de Welhorst 6 in Zwijndrecht van 18:30 uur tot 20:00 uur.

Maar wat is dan colorguard? Heel simpel. Bij de colorguard leer je met behulp van vlaggen en andere attributen te bewegen op de muziek die door het juniorencorps wordt gespeeld. In samenwerking met de muzikanten maakt de colorguard een show op het veld door het lopen van figuren en daarbij het uitbeelden van een thema.

De color-guard zorgt voor de visuele effecten en de theatrale invulling van de show. Een hele leuke uitdaging die in teamverband uitgevoerd wordt.

Wil je eerst de basis dansbewegingen onder de knie krijgen? Dan kan je starten bij de dance kids. Hier wordt op een speelse manier alle basis dansbewegingen aangeleerd. Daarna kan je kennismaken met vlaggen. Je leert alle basisbewegingen met de vlag en gaat dit uiteindelijk samenvoegen met de dansbewegingen die je hebt geleerd. Dan stroom je automatisch door van de dance kids naar de colorguard van showband Jong-Holland junioren.
Heb jij nu zin gekregen om deze enthousiaste groep van jongens en meisjes te leren kennen en ben je tussen de 7 en 14 jaar? Kom dan snel kijken bij de open training van de colorguard van showband Jong-Holland junioren en word lid! Kan je niet bij de open training komen kijken? Dan ben je uiteraard welkom op de overige trainingen op maandagavond van 19:00 uur tot 20:15 uur in de gymzaal De Lunenburg bij OBS De Twee Wieken in Zwijndrecht.

Sinds 1936 heeft Showband Jong-Holland ook een juniorenkorps. Deze enthousiaste groep van circa 50 jonge leden is tot op de dag van vandaag professioneel bezig met muziek maken en entertainen van het publiek.

Zo doen zij elk jaar mee met de wedstrijden van Drum Corps Nederland en sinds 2 jaar ook met Drum Corps Europe, waarbij het juniorenkorps tot de top 5 van Europa behoort. Daarnaast verzorgen zij optredens tijdens de Military Tattoo in Ahoy en de alom bekende Taptoe Delft. Opleiding speelt dan ook een grote rol bij de junioren. Alhoewel Jong-Holland Junioren een van de grotere jeugdkorpsen is in Nederland, kunnen we altijd enthousiaste leerlingen gebruiken.

Kijk voor meer informatie op www.jongholland.nl!

Beoordeling JONG-HOLLAND JUNIOREN ZOEKT NIEUWE GUARDLEDEN EN DANCE KIDS.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.