Jolanda de Witte

Jolanda de Witte wordt nieuwe burgemeester Albrandswaard

Mevrouw De Witte wordt de opvolger van Hans Wagner (PvdA) die heeft aangegeven niet voor een tweede ambtstermijn in aanmerking te willen komen. De Witte is op dit moment nog D66-wethouder Jeugd, Gezondheid, Onderwijs, Sport en Cultuur in Zwijndrecht.

Jolanda de Witte
Jolanda de Witt

Mevrouw De Witte heeft een bestuursstijl die goed bij Albrandswaard past, namelijk verbindend, onafhankelijk en coachend. Daarbij is zij authentiek en heeft én geeft ze oprechte aandacht. De gemeenteraad van Albrandswaard ziet haar in het midden van de samenleving staan en makkelijk contacten leggen. Ze heeft een scherp oog voor het belang van alles en iedereen en weet deze met elkaar te verbinden.

Daarnaast neemt ze veel bestuurlijke ervaring én een voor Albrandswaard relevant netwerk mee. Ze straalt een natuurlijk gezag uit dat goed aansluit bij het zijn van boegbeeld binnen en buiten Albrandswaard. Haar bestuurlijke sensitiviteit, daadkracht en stevigheid is precies wat Albrandswaard de komende jaren nodig heeft.

Maandag 1 juli gaat De Witte als nieuwe burgemeester aan de slag. Ze krijgt via Twitter felicitaties van burgemeester van Dordrecht Wouter Kolff en van Jaap Paans, burgemeester van Alblasserdam.Beoordeling Jolanda de Witte wordt nieuwe burgemeester Albrandswaard.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.