Je zwemdiploma halen tijdens de naschoolse opvang!

Je zwemdiploma halen tijdens de naschoolse opvang!

Gezellig met je bso-vriendjes en -vriendinnetjes leren zwemmen, dat kan bij Yes! Kinderopvang. Hier krijgen kinderen van diverse bso-locaties zwemles tijdens de naschoolse opvang. De zwemlessen vinden plaats in het zwembad van Capital Sports in Zwijndrecht. De Zwembso is een uitkomst voor de ouders en bijzonder leuk voor de kinderen! Vanaf februari is er weer plek voor nieuwe waterratjes! De nieuwe groep start –bij voldoende animo- op donderdag 1 februari 2018.

Op jonge leeftijd leren zwemmen is belangrijk voor de veiligheid van kinderen, zeker in Nederland waar veel water is. Zwemles is niet alleen noodzakelijk voor kinderen, maar ook leuk en bovendien goed voor hun ontwikkeling. Voor ouders is het vaak minder leuk; het neemt veel tijd in beslag op momenten dat het vaak niet zo goed uitkomt. De Zwembso van Yes!

is de ideale oplossing voor kinderen en ouders. De kinderen zwemmen onder begeleiding van een vast team en halen hun zwemdiploma-A tijdens de bso. Yes! zorgt voor het vervoer en de begeleiding van de kinderen. Uiteraard kunnen ouders hun kindje zelf ophalen en op deze wijze prima betrokken zijn bij de zwemlessen. Ook zijn er regelmatig kijkdagen.

De Zwembso is een onderdeel van de naschoolse opvang in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Heerjansdam. Er hebben al vele kindjes op deze manier hun zwemdiploma in de wacht gesleept! De nieuwe groep start –bij voldoende animo- op donderdag 1 februari 2018 en inschrijven is mogelijk tot 11 januari 2018. Meer informatie over Yes! Kinderopvang en de ZwemBSO vindt u op www.yeskinderopvang.nl.

Je zwemdiploma halen tijdens de naschoolse opvang!
Je zwemdiploma halen tijdens de naschoolse opvang!

Beoordeling Je zwemdiploma halen tijdens de naschoolse opvang!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.