Rebels of Rhythm

Inhaalvoorstelling Percossa in Cascade

Hendrik-Ido-Ambacht Cascade –  De ‘Rebels of Rhythm’ van Percossa brengen met hun slagwerk spektakel in de theaters. Zaterdag 25 september komen zij met hun verplaatste voorstelling ‘Unplugged’ eindelijk naar Cascade! 

Percossa staat garant voor stevige percussie, verrassende vondsten en heel veel humor. De vier percussionisten kunnen uit alles, maar dan ook echt alles, klank en ritme krijgen. Zelfs op de meest bizarre instrumenten, waaronder huis,- tuin- en keukenspullen, weten zij muziek te maken. Tijdens deze show geniet je non-stop van het muzikale talent, de humor en de magie van deze slagwerkers!

Rebels of Rhythm
Rebels of Rhythm (foto: Boy Hazes)

De groep is internationaal bekend en werd uitgeroepen tot de Beste Slagwerkgroep van de Benelux. Toch is de slagwerkact voor Percossa niet het ultieme doel op zich, maar hét middel om theater te maken. Stoer en met humor, soms betoverend en ontroerend en dat vereist meer dan spierballengetrommel.

Verwacht bij deze inhaalvoorstelling ‘Unplugged’ geen gelikte lichtshow of gepolijste fratsen. De mannen van Percossa zijn rauw, goudeerlijk en gaan terug naar de essentie. Straattheater op het toneel. Een ding is zeker: het is een knettergekke show vol bizarre acts en steengoede muziek.

Zaterdag 25 september, 20.15 uur. Kaartjes kosten 19,50 euro, reserveren kan via www.stichting-cascade.nl. Ook vind je op deze website meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

 

Beoordeling Inhaalvoorstelling Percossa in Cascade.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.